Druhý ročník obnovenej medzinárodnej odevnej výstavy Trenčín Mesto Módy sa nezadržateľne blíži. Ostatný ročník jasne ukázal, že podujatie má obrovskú silu a preto sa môžeme 14. – 15.9.2018 tešiť na opäť väčšiu výstavu plnú aktuálnych a budúcich trendov z fashion sveta. Ako inak, v trenčianskom Expocentre.

Samozrejmosťou výstavy sú, ako silné známe značky, tak vychádzajúce hviezdy zo Slovenska a Čiech. Zastúpenie na TMM však bude aj zahraničné, a to priamo zo svetovej módnej Mekky, Milána. Návštevníci sa môžu tešiť na Janu Kucbeľovú, autorku publikácie o kráse slovenských krojov, Odetí do krásy, ambasádorky TMM Kattiva, Ivana Gáborík a Katarína Jakeš, či slovenskú ikonu Lýdiu Eckhardt. Nebude chýbať udeľovanie cien TOP Dizajnér roka aj s prehliadkami súťažiacich.

BREAK, ako hlavný mediány partner TMM, svojich čitateľov privíta vo vlastnom stánku priamo na výstave. Chýbať nebude kopec dobrého čítania, sexi hostesky a nadupaná súťaž o štýlovú motorku Moto Guzzi V9 Roamer od ITALMOTO, ktorú si budete môcť pozrieť naživo priamo v našom stánku.

Trenčín mesto módy

foto: www.mcnews.com.au

Na našej FB stránke súťažíme o dva vstupy na Trenčín Mesto Módy.

Trenčín mesto módy

Mohlo by vás zaujímať:
Neviete, čo na seba? 5 základných kúskov pánskeho šatníka, s ktorými to bude vždy hračka!