Je vaším snom dovolenka bez zábran? Máte na výber viacero možností. Tou prvou je zájsť do cestovnej kancelárie a pýtať sa na hotely len pre dospelých. Táto požiadavka môže mať pikantný podtón, no s najväčšou pravdepodobnosťou vám cestovná agentúra vyhovie. Ponuka hotelov, kde majú deti zákaz vstupu, aby bol pre návštevníkov zaručený pokoj, je dnes už pomerne bohatá. Avšak ak by ste sa „dotazovali“ na hotel len pre dospelých práve pre pikantný podtón, zrejme by ste veľmi nepochodili. Preto si musíte sadnúť za počítač a navštíviť stránky britskej cestovnej agentúry Uniquely Adult.

Diera na trhu

Zakladateľ a riaditeľ agentúry John Lombardi pre britské médiá povedal: „Bola to jasná diera na trhu. Nápad som dostal asi pred piatimi rokmi, no vtedy som usúdil, že trh na niečo takéto ešte nie je pripravený. S nárastom popularity rôznych erotických programov som si povedal, že teraz je ten správny čas.“ Podnikavý Brit pôvodne cielil na dovolenkárov od 18 do 30 rokov. Po spustení projektu sa veková cieľová skupina poriadne zmenila. Klienti majú až do 78 rokov. Staršie páry a nezadaní sú tí najväčší voľnomyšlienkari.

Podľa chuti

dovolenka bez zábran

foto: uniquelyadult.com

Uniquely Adult nesľubujú divoké orgie ako z pornofilmov. V ponuke majú štyri typy dovoleniek. Ten úplne základný je jasná voľba pre nudistov a ľudí, ktorí sa o nudizmus zaujímajú, no v domácom prostredí nevedia nájsť odvahu užívať si príjemné letné chvíle pri vode nahí. Napríklad pre strach z predsudkov všetko pozorujúcej susedy, ktorá aj do sprchy chodí vo svetri. Ďalšími kategóriami sú Party Time a Divokí v srdci. Prvá kategória je skôr pre slobodných a mladých, ktorí sa chcú nezáväzne zabaviť, druhá je pre páry, ktoré milujú sex a nechcú sa vo svojej vášni obmedzovať. Poslednou, štvrtou kategóriou je No Limits, ktorá zahŕňa všetko z predošlých kategórií a pridáva možnosť skupinového sexu.

Seriózny podnik

Možno si ešte spomeniete na párty ostrov v Karibiku, o ktorom sme písali. Utajený podnikateľ ponúkal nezabudnuteľné víkendy plné sexu, drog a hýrenia. Nikto nevedel, o koho ide a tajomný podnikateľ sa veľmi rýchlo dostal do nemilosti viacerých karibských štátov. Britský projekt je, naopak, absolútne transparentný a na stránkach agentúry si viete prekontrolovať komplet celý tím. Agentúra Uniquely Adult je dokonca členom cestovnej a dovolenkovej asociácie ABTA, ktorej členmi sú napríklad Thomas Cook Airlines alebo TUI.

Luxusné destinácie

dovolenka bez zábran

foto: uniquelyadult.com

Agentúra ponúka destinácie ako Antigua a Barbuda, štát v Strednej Amerike ležiaci na troch ostrovoch na rozhraní Atlantiku a Karibského mora, mexický Cancún, Jamajku, ostrov Lanzarote, ktorý je súčasťou Kanárskych ostrovov a Dominikánsku republiku. Všetky hotely v ponúkaných destináciách sú all inclusive a agentúra sa pýši tým, že je jediným miestom na internete, kde nájdete kompletnú súčasnú ponuku hotelov pre dospelých po celom svete. A podľa predpovedí Johna Lombardiho sa má rozrastať. „Tento trh má neuveriteľný potenciál a prekvapivo rýchlo rastie,“ povedal pre britské médiá.

Sexuálna plavba je otázna

Ak by ste zatúžili po niečom skutočne výnimočnom, na stránkach agentúry nájdete aj zaoceánsku plavbu, ktorá je v spolupráci s Desire Cruise. Cena sa začína na približne 2200 eurách na osobu za týždeň. Má to však háčik, práve podstránka zmyselnej plavby nefunguje. Či išlo o výpadok počas písania článku, alebo je táto možnosť len v príprave, sme sa nedozvedeli. Ponuky prímorských destinácií sú však na stránke agentúry v plnej sile a najlacnejší pobyt sa začína na 1000 eurách za osobu na týždeň.

Mohlo by vás zaujímať:
Sarah Kohan: Bláznivá cestovateľka z Austrálie s božským telom
Blondínky chceme na špás a brunetky do chomúta