Kombinácia nádherného ženského tela s exotickou destináciou je ako magnet na pozornosť. Najmä tú mužskú. Austrálčanka Sarah Kohan si je toho viac ako vedomá a preto sa jej darí valcovať momentálne najpopulárnejšiu sociálnu sieť Instagram.

Cookové ostrovy, Bora Bora, Havaj, Bahamy alebo Južná Amerika. Všetko miesta, kde si viete predstaviť dokonalú dovolenku plnú relaxu a leňošenia. Všetok ten pokoj by však rázom vyprchal, keby okolo vás prešla Sarah Kohan. Študentka práva zo Sydney má telo bohyne a vie ho náležite odprezentovať svetu. V kľude vás rozhodne nenechá.

Born a mermaid without a tail ??‍♀️✨ @hipanema_official ? @france.and.jesse

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH KOHAN ? (@moonstrucktraveller),

Sarah využila svoje prednosti, aby sa mohla venovať svojej vášni, cestovaniu. Na Istagrame mala v čase písania článku viac ako 960-tisíc sledovateľov, čo jej už otvára dvere k zaujímavým spoluprácam s významnými značkami cestovného priemyslu. Hviezda sociálnych sietí a bloggerka však upozorňuje na to, že svoje cesty hradí 50/50 s obchodnými partnermi.

@hipanema_official slowly helping me turn into Cleopatra ? #hipanema ✨

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH KOHAN ? (@moonstrucktraveller),

Dvadsaťtri ročná krásavica však nevsadila len na svoju vizáž. Absolvovala stáže na Harvarde alebo Columbijskej Univerzite a minulý rok ukončila vysokoškolské štúdium na Univerzite Notre Dame du Lac v Indiane. Napadlo vás, že toto bol jej posledný kontakt s právom? Blondínka sa rozhodne nechystá vzdať sa života na plážach, no jej ciele sú o niečo vyššie. Vo svojej právnickej kariére plánuje pokračovať na Medzinárodnom trestnom súde v Holandsku.

It doesn’t really get better than an Ulu view now does it? ? @karma.group

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH KOHAN ? (@moonstrucktraveller),

Cestovateľka exotické destinácie strieda tiež návštevou miest. Na jej Instagrame nájdete fotografie z Viedne, Paríža alebo Bruselu. Medzi jej poslednými príspevkami na blogu moonstrucktraveller.com a objavila napríklad aj dobrodružná Patagónia. Nežne pôsobiaca kráska teda rozhodne nepohrdne ani dobrodružstvom.

Dnes už právničku, cestovateľku a úspešnú influencerku môžete sledovať na okrem jej bologu, najmä na Instagrame ako @moonstrucktraveller. Ak dokážete oceniť pohľad na krásnu exotickú destináciou okorenenú božským telom v bikinách, tento instagramový účet by vám rozhodne nemal ujsť.

Mohlo by vás zaujímať:

Nazvať ju cukríkom, už nie je lichôtka
Priťahujú aj vás potetované rebelky?