Converse One Star modely sú iné, vzdorujú zabehnutým pravidlám a v neposlednej rade sú vždy ready to wear pre ďalšiu a ďalšiu mladú generáciu, ktorá ich znovu a znovu objavuje.

Nízke tenisky s kultovou hviezdou boli navrhnuté na basketbalové ihrisko v roku 1974 ako revolučná alternatíva ku klasickým členkovým Chuckom. O rok neskôr však úplne zmizli z Converse kolekcií.

Converse

Absolútna nadvláda Chuckov končí v deväťdesiatych rokoch, kedy sa One Star vracajú na trh a sú dokonale navrhnuté pre jazdu na skateboarde, získavajú status synonyma pouličnej kultúry a sú dedičstvom skupiny ľudí, ktorá si rada určuje svoje vlastné pravidlá hry.

Do roku 2018 sa One Star vrhajú v nových pestrých farbách a s odkazom na svoju minulosť vďaka použitiu pôvodných camo dizajnov a semišu.

Converse

Modely späť na svetlo sveta prinášajú osobnosti, ktoré drtia zabehnuté stereotypy a diktujú, kým by ste mali byť a aký by ste mali byť. Converse One Star ikonami sú napríklad rapper A$AP Nast, švédska speváčka a skladateľka Tove Lo, hudobná skupina Brockhampton, influencer Leo Mandella, speváčka Mabel McVey a spevák Oh Hyuk. Tieto osobnosti sa stali modelmi v aktuálnom lookbooku Converse 2018.

Converse

Kolekciu Converse One Star jar 2018 nájdete na converse.com a u vybraných predajcov.

Viac o Converse nájdete na www.conversesk.com alebo na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Mohlo by vás zaujímať:

Móda Známy rapper a Converse uvádzajú na trh novú kolekciu GOLF le FLEUR*!