Určite ste zachytili meno Tyler, The Creator… Ak nie, vedzte, že ide o 26-ročného rappera, ktorý bol nominovaný na Grammy za svoj štvrtý štúdiový album Flower Boy. Nedávno uviedol spolu s legendárnou značkou tenisiek Converse na trh vlastnú kolekcu GOLF le FLEUR*, ktorú si môžete zakúpiť práve od dnes.

 

 

Tyler, The Creator dnes spoločne s Converse predstavujú obecenstvom tak očakávanú novú verziu GOLF le FLEUR*. Tieto signature tenisky prichádzajú na trh v odvážnejších pastelových farbách – Geranium Pink, Bachelor Blue a Jade Lime. Dostupné sú od dnes v unisexových veľkostiach v cene 100 eur.

 

Mladý rapper sa však neuspokojil iba s teniskami, kolekcia zahŕňa aj oblečenie, ktoré je spoluvytvorené s Converse Essentials. Mikina French Terry Converse Essentials s logom GOLF le FLEUR* je k dispozícii v štyroch farebných spracovaniach – Jade Lime, Peach Pearl, Clearwater Blue a Egret a vo vybraných predajniach ju zakúpite za 90 eur. Kolekciu dopĺňa aj štýlové tričko opäť v rôznych farbách v cene 35 eur.

A kde tieto horúce novinky môžete kúpiť? Od dnes na www.converse.com, www.golfwang.com, vo Footshope v Bratislave a Prahe a v centre Chodov priamo v predajni Converse v Prahe, taktiež vo Freshlabels. Ak sa chcete, dozvedieť o aktuálnych kolekciách viac, klikajte na  http://www.conversecz.com.

Najnovšia kolekcia na živo

PW-8