Ako si odštartovala nový rok? Čo máš nové?

Aktívne, po 13 rokoch som sa konečne postavila na lyže a s veľkou odvahou som sa spustila rovno z Chopku. Som celá a živá. Kamarátka mala vtipný zážitok a ja svalovú horúčku. Hovorí sa, že ako na nový rok, tak po celý rok, snáď teda bude aktívny a plný úsmevov.

 

Koncom decembra si skončila po rokoch vo Fashion TV. Čo bolo dôvodom? Pokazili sa vzťahy?

S Fashion TV som prežila krásnych skoro 5 rokov. Veľa som sa naučila. Samozrejme, som vďačná za všetko, čo ma posúva vpred.

 

Nebude ti chýbať obrazovka?

Jednu mám doma (úsmev). Nevnímam to takto, sústreďujem sa teraz na iné pracovné činnosti.

 

 

 

Moderuješ spravodajstvo v Rádiu Best FM. Aká to je skúsenosť? Skúsenosť? Najlepšia, akú som mohla zažiť. Veľmi ma to posunulo vpred. Perfektný kolektív, cítim sa tu skvele, síce o 5 minút mám posledný vstup, ale ja všetko stíham.

 

Podaril sa ti už aj nejaký kvalitný brept?

Tak tých bolo… Hlavne na začiatku, ale aj teraz sa sem-tam niečo „podarí“. Futbaloví účtovníci – namiesto futbaloví útočníci, Radar meria na ulici Lidl, malo tam byť pri Lidli. Vždy na to s úsmevom spomínam.

 

S ktorou celebritou by si chcela urobiť rozhovor?

Momentálne s Donaldom Trumpom.

Nelákajú ťa teraz do iných televízií? 

To si nechám pre seba.

 

A neláka ťa aj film?

Film, respektíve herectvo ma láka, otázkou je, či by som vedela dôveryhodne zahrať svoju rolu. V reklamách som hrala, keď som sa aktívne venovala modelingu. To bola taká predpríprava. Možno. Človek nikdy nevie, kde ho život zavedie.

 

Bola si vo finálovej dvanástke na Miss Slovensko 2009. Vtedy zrejme začal prudko stúpať o teba záujem. Riešila by si s odstupom času niektoré veci inak?

Nie. Ja nikdy neľutujem nič, čo sa stalo a ani svoje rozhodnutia. Posunuli ma až sem. Aj keď niečo nedopadne tak ako má, nevnímam to ako prehru. Ale len prestupnú stanicu k niečomu oveľa lepšiemu. Z chýb sa človek musí poučiť. Keď žijete minulosťou, ste v depresii, keď žijete budúcnosťou, ste v nervozite z toho, čo bude. Treba žiť tu a teraz, v prítomnosti a budete pokojní a spokojní. Misska bola super skúsenosť a doteraz sledujem každý jeden ročník tejto súťaže.

 

Viac o Majke Zelinovej sa dozviete v najnovšom februárovom BREAKu