Každá dobre zorganizovaná akcia musí mať jednoducho svoj systém a štýl, a preto si ho spolu s nami poďte v tomto článku nájsť aj vy.

Ako požiadať o ruku?

Jedno dôležité upozornenie na začiatok. Pred tým, než sa rozhodnete urobiť tento dôležitý krok, uistite sa, že svoju partnerku naozaj dobre poznáte. Vieme, že na to budete mať času dosť po zvyšok svojho života, ale tu ide o správny moment prekvapenia, ktorý by ste nevhodným výberom mohli zbytočne len pokaziť.

Ak predsa, nič sa napokon nestane, veď aj vo vzťahu sa dajú problémy riešiť mediáciou, teraz na to ale nemyslite a dobre sa sústreďte na niečo celkom úplne iné. Ako si získať srdce a ruku svojej milovanej partnerky?

Otázka, ako ju požiadať o ruku je teda na mieste, pretože pri širokej ponuke originálnych nápadov sa môžete nechať zmýliť, čo môže mať v konečnom dôsledku veľký vplyv na očakávanú odpoveď. Ak ste si tieto veci dobre premysleli a dopredu zvážili, môžete si vybrať niektorý z nasledujúcich nápadov.

Klasika, ktorá nikdy nesklame

Emócie zohrávajú v našom živote veľmi dôležitú úlohu. A využiť ich silu a význam môžete aj pri plánovaní žiadosti o ruku. Objednaný stôl v luxusnej reštaurácii a štýlový pánsky oblek, ktorý vás premení na elegána. Oblečenie nám pomáha vytvárať tú správnu atmosféru a dojem, tak na to nezabudnite ani vy a získajte pár bodov navyše.

Ku každej žiadosti o ruku patrí neodmysliteľne aj nádherný zásnubný prsteň, ktorého výber je opäť len a len na vás. Tu je dôležitá samozrejme veľkosť, ktorá sa dá potom vždy ale upraviť. K peknému „zásnubáku“ patrí aj dobré víno na slávnostnej večeri a možno kvety, ktorými v prípade ženy určite nikdy nič nepokazíte!

Zavolajte jej

Teraz si určite poviete, že to naozaj nie je originálne. Cez mobil sa o ruku predsa nežiada. Ale prečo nie? Predtým ale budete musieť urobiť jednu menšiu úpravu. Zmeniť svoje meno v kontaktoch jej mobilného telefónu. Namiesto mena a priezviska tam vložte jednoduchú otázku: „Vezmeš si ma?“ a v správny okamih jej zavolajte.

Na displeji telefónu bude v prípade „vytočenia“ čísla svietiť táto otázka a vy môžete niekde na blízku, s kyticou a prsteňom čakať na odpoveď. Vyskúšajte.

Divadlo alebo luxusné kúpele?

Originálnu žiadosť o ruku môžete spojiť aj s predstavením v divadle alebo iným kultúrnym podujatím. Poproste hercov a usporiadateľa o láskavosť a vytvorte si spolu s nimi originálny program, ktorého súčasťou bude aj vaša žiadosť o ruku. Partnerka takéto prekvapenie určite neodmietne.

Ak by ste na túto udalosť potrebovali viac súkromia a menej pozornosti známeho okolia, chceli to navyše všetko spojiť s príjemným potešením a relaxom, odporúčame vám vyskúšať luxusné kúpele, ktorých priestory sa o správnu atmosféru postarajú bez potrebnej námahy, ktorá by inak bola na vašich pleciach a zodpovednosti. Dôležité je vybrať správny termín a samozrejme nezabudnúť krásny prsteň. Veľa šťastia.