Výhercovia darčekov s vôňou kávy sú:

1/LIMITOVANÁ EDÍCIA UNIQUE BROWN V HRNČEKU ŠTRBSKÉ PRESSO FOLK XXL

Hrnček ŠTRBSSKÉ PRESSO Folk XXL vie byť s v kombinácii s hermetickým uzáverom dózou na kávu, ktorá ju uchová dlho čerstvú. Ak sa však rozhodnete len pre čistý XXL hrnček, uzáver ľahko demontujete a z dózy sa stane mihnutím oka štíhly vysoký fešák. Aj preto je to nielen vo svojej rodine, ale všeobecne vo svete medzi hrnčekmi malý „Transformer“! Vďaka svojej konštrukcii – kameninovej keramike – uchová nápoj dlho v požadovanej teplote. Preto je tento váš osobný spoločník vhodný na vynikajúci čaj, pre milovníkov netradične veľkej kávy, či latte, alebo „kapučína“, ale tiež napríklad na veľkú limonádu so slamkou.
Váha: káva 200g / hrnček 480g*
Objem hrnčeka : 0,4
Výherca: Peter L., Nitrianske Hrnčiarovce

2/ZMES UNIQUE SILVER – 1000 g

Výnimočný mix šiestich druhov stopercentnej arabiky pôvodom z Brazílie, Kolumbie, Nikaraguy, Guatemaly, Hondurasu a Etiópie sa pýši nezvyčajnou kvalitou, zamatovo hebkou chuťou  a plnou arómou. Zmes SILVER je očarujúcim spojením čokoládového dotyku, ovocnej ľahkosti a opojnej korenistej elegancie. Zamilujete si ju!
Výherca: Ivan Š., Žiar nad Hronom

3/ZMES UNIQUE VIOLET – 500g

Tvoria ju tie najjemnejšie odrody prírodnej „pranej“ arabiky a ázijskej robusty. Vďaka vysokej kvalite kávy získanej z tzv. zelených trhov tak vzniká ideálna zmes na prípravu lahodného espressa. VIOLET vyniká svojou vybrúsenou vôňou a intenzívnou zamatovou chuťou, ktorá sa na jazyku rozplýva ako čokoláda.

Výherca: Igor F., Prešov

4/3 x PONOŽKY ŠTRBSKÉ PRESSO V RôZNYCH FARBÁCH a 20 Eur poukážka

Odlíšte sa originálnym dizajnom a preložte si s úsmevom smelo nohu v práci s kávičkou v ruke. Elegantné ponožky v celofarebnej verzii do práce a smelo aj do obleku! Buďte „IN“-í !

Výherca: Tomáš M., Bratislava

5/3 x KERAMICKÝ HRNČOK FOLK

Aj tvar šálky dokáže výrazne ovplyvniť zážitok z vašej kávy. K Štrbskému Pressu neodmysliteľne patria ručne vyrábané keramické „hrnčoky“, ktoré svojím tvarom a spôsobom výroby nadväzujú na prastaré slovenské tradície. „Hrnčoky“ ponúkame v troch veľkostiach – cappuccino, espresso, ristretto.

Výherca: Štefan Ď., Bojná

6/ SET KERAMICKÝ HRNČOK ČIČMANY  + PODŠÁLKA + LYŽIČKA ŠTRBSKÉ PRESSO

Zo srdca Slovenska prinášame najtypickejší a zrejme najznámejší Slovenský motív ktorý našu krajinu jednoznačne charakterizuje a reprezentuje. Tieto nádherné Čičmianske ornamenty sú od roku 2012 zapísané do Reprezentatívneho zoznamu nehmotného kultúrneho dedičstva Slovenska. Ochutnajte Štrbské Presso z Čičmianskeho Hrnčoka s láskou a chuťou. (Aby ste sa doma nehádali, okrem rôznych veľkostí sme pre vás pripravili „dámsku verziu“ s okienkami a pánsku bez okien).

Výherca: Juraj M., Zálesie

7/ 50 Eur poukážka

Výherca: Radovan R., Bánovce nad Bebravou