Pondelok je čierna ovca rodiny. Nikto ho nemá rád. Ako ho spríjemniť? Jeden spôsob by tu bol. Teda okrem toho, že budete hrať celý deň nezvestného. Spríjemnite si dnešok skúmaním sexi zadočkov, ktoré sa okolo vás motajú. Sú lepšie než sexi prdelka vo videu?

Perfektne vytvarovaná ženská riťulka je buď dar od matky prírody alebo výsledok tvrdej práce v posilňovni. Pozor, nehovoríme teraz o trende gigantických prdelí, ktoré vládne posledné roky vďaka rapovým videoklipom a zbytočným celebritám. Hovoríme o perfektnom zadočku, ktorý ideálne sadne do ruky. Mimochodom, aj keď sa tvária, že neznášajú, keď ich plieskate po zadku, nenechajte sa odradiť. Ženy majú na tej božskej obline obrovské množstvo citlivých receptorov spojených priamo s mozgom. Tľapnutím po nádherných krivkách sa údajne vyplavuje do ženského tela serotonín, hormón, ktorý môže za to, že sa cítime šťastne. Takže tľap-tľap!

Prdelka je viac než len sexi… vraj!

Oslavou najmohutnejšieho ľudského valu nie je len tanec zvaný twerk, mimochodom toto slovo sa za plnohodnotné slovo uznalo roku 2013, ale najmä dobre mierený kompliment. Ženy totiž priznali, že ak v správny čas a správnym spôsobom zameriate pozornosť na ich pozadie, poteší ich to viac ako keby ste im chváli zadok, či prsia.

O zadočku sa na internete dočítate veľa. Vraj ovplyvňuje estrogén, údajne čím je väčší, tým je menšie riziko srdcovocievnych ochorení a veľkosť dokonca signalizuje mieru inteligencie. Nuž, obíďme radšej pripisovanie fantastických schopností prdelkám a zamerajme sa na ich estetičnosť. Tak, ako to spravil filmár William D.L. Tento prdelkový fajnšeker našiel zadočkovú Afroditu, zobral ju na luxusnú dovolenku a ona mu svoj poklad predviedla v plnej svojej kráse. Že je ten pondelok zrazu akýsi krajši?

Sexy Natural Tanned Bum from GLAMOUR – William D.L on Vimeo.

Mohlo by vás zaujímať:
Sexi video mesiaca! Zvodná Annie vás dostane do varu
Bikini naopak sú trendom leta 2018