Svet tímových hrdinov sa rozrastá. Po odmietavých postojoch štúdií a režisérov sa zdá, že sa za pár rokov dočkáme konečne poriadnej komixovej nádielky pre mužov.

Harley Quinn. Foto: Continental

Harley Quin a sexi kamošky

Vo filme Birds of Prey nás totiž čaká spojenie sexi ženských postavičiek z DC komiks. Medzi nimi nájdete Batgirl, Catwoman či nebezpečne nákazlivú Poison Ivy. Nejde teda primárne o záporné postavy, no Harley im pravdepodobne dokáže posunúť hranice morálky. Nový film sa má začať natáčať budúci rok a do režisérskej stoličky má sadnúť neznáma Cathy Yan, ktorá natočila len pár festivalových drám. Ale ktovie, možno do súbojov a interakcií medzi postavami, prinesie toho správneho ázijského ducha.

Margot ide za svojím cieľom

Ešte pred desiatimi rokmi túto nádhernú plavovlásku takmer nikto nepoznal. Austrálska rodáčka si získala srdcia divákov najmä vedlajšou rolou modelky vo filme Wlk z Wall Street, kde dráždila sexi pózami nás a Leonarda DiCapria. No sadla jej naplno až rola psychopatickej milenky Jokera, Harley Quinn v Jednotke samovrahov, kde si strihla rolu aj s Willom Smithom. Po jeho boku sa objavila aj v podfukárskej komédii Focus.

Margot Robbie. Foto youtube.

Foto: freewallpapers.net

Titulná foto: Continental

Mohlo by vás zaujímať:

Kráska mnohých tvárí