Pamätáte si ustráchanú Tris , ktorá sa postupne v „divergentnej“ distopickej trilógii premení na nebojácnu záchrankyňu ľudstva? Alebo vás  Shailene už pred tým dostala svojím rebelstvom po boku Georga Clooneyho vo filme Deti moje?

foto: pinterest

Shailene Woodleyová ako ju máme radi

Shai, ako túto rodáčku z Kalifornského mestečka Simi Valley  prezývajú kamaráti a rodina, nikdy nestratila svoju bezprostrednosť. Pokojne sa s vami odfotografuje, pozhovára, ako by to bola vaša dobrá známa z detstva. Spočiatku sa objavovala v malých roličkách v seriáloch ako Raymonda má každý rád, Drzá Jordan, District či V Tieni zločinu a v nevýrazných televíznych filmoch.

Prerazenie medzi elitu

Až relatívne nedávno (rok 2011) v spomínanom oceňovanom filme Deti moje prerazila do áčkových vôd a ponuky sa začali sypať.  Pre rolu je ochotná si ostrihať svoje bohaté vlasy ale aj naučiť sa tancovať pri tyči, pre potreby filmu Snowden.

Foto: youtube

Ak chcete túto veľmi talentovanú no prirodzene hrajúcu „žienku odvedľa“ vidieť opäť v inej polohe. Stačí si počkať na film Kým prišla búrka, ktorý začiatkom júla zavíta aj do našich kín.

foto: pinterest

Titulná foto: freewallpapers.net

Mohlo by vás zaujímať:

Lara Croft je stále sexi