Vyznáva zdravý životný štýl a snaží sa verejnosti ukázať svoju cestu k úspechu. Alexandra Wallachová (30) je rodáčkou z Bratislavy, kde síce vyštudovala cirkevné gymnázium, no jej zvodné telo prezrádza, že v nej drieme aj kus anjelského diabla. Presvedčte sa o tom sami v našom exkluzívnom rozhovore.

 

Ako ste si užili fotenie pre náš pánsky časopis BREAK?

Musím sa priznať, že prvý raz som mala možnosť fotiť na titulnú stranu a bolo mi cťou, že práve pre váš časopis Break. Fotenie bolo na profesionálnej úrovni so skvelým tímom a veľmi som si ho užila, baby boli skvelé.

Čo hovoríte na prostredie, páči sa vám Banská Bystrica? A ešte otázočka, ktoré kúty Slovenska okrem vášho rodiska máte najradšej?

Banská Bystrica je krásne miesto, prvýkrát som pobehala aj centrum, kde sme aj s dievčatami po fotení skočili na príjemnú večeru. Neskôr sme si išli sadnúť aj na vínko a určite sa sem rada vrátim. Pokiaľ ide o Slovensko, mám rada prostredie Tatier a Donovaly, ktoré som tiež po fotení nasledovný deň navštívila a zastavila sa na výborné jedlo v Kolibe.

Prioritne sa na Instagrame venujete zdravému životnému štýlu, čo by ste ľudom v skratke poradili, aby robili pre svoje zdravie?

Áno, je to tak, sama sa snažím každý deň venovať pohybu a inšpirovať tak aj ľudí, čo ma sledujú, aby si našli nejakú aktivitu, ktorá ich bude baviť a budú ju robiť s radosťou a zároveň ich to bude aj udržiavať v dobrej kondícii. Samozrejme, aj ja rada vybehnem s kamoškami na pohár dobrého vínka alebo párty, takže si myslím, že vo všetkom je dôležitý balans.

Pokiaľ ide o stravu, zhrešíte aj vy občas? Ak áno, kedy?

Za môj najväčší hriech v stravovaní považujem si rýchle občerstvenie, ako je napríklad McDonald, ale aj alkohol. To bolo dôvodom, prečo som si vyrobila vlastnú značku nízkokalorického vína. Tiež sa venujem predaju produktov na podporu chudnutia, ktoré tlmia hlad počas dňa a pomáhajú tak k fit postave.

Dnes nás doba núti stravovať sa rýchlo, vy si napríklad aj sama varíte? Ak áno, čo varíte? Ste dobrá kuchárka?

Za toto má asi mnohí odsúdia, ale variť neviem. A neviem si ani predstaviť pri mojom rýchlom životnom štýle, či by som si na to vedela nájsť čas. Najčastejšie si jedlo objednávam alebo navštevujem rôzne reštaurácie, ale snažím sa objednávať si zdravé jedlá.

Na vašom Instagrame propagujete mnoho produktov – ste s každým z nich stotožnená a myslíte si, že sa vám darí nielen zarábať, ale robiť aj osvetu pre spoločnosť v oblasti zdravia?

Ako som spomínala vyššie, propagujem najmä produkty na chudnutie, ktoré sama užívam už dlhší čas, a mám vlastnú značku vína, ktorú som si nechala sama vyrobiť. Vína neobsahujú žiadny cukor ani histamín, takže sú určené aj pre ľudí s intoleranciou a sú veľmi kvalitné. Pokiaľ ide o spoluprácu, nikdy by som neprijala takú, s ktorou by som nebola stopercentne stotožnená.

Vždy najprv produkty testujem na sebe, až následne odporúčam druhým, ak viem, že sú dobré.

Spomeniete si na konkrétny príklad, komu ste naposledy pomohli v oblasti zdravia?

Mám už rannú rutinu každý deň, pri ktorej sa natáčam na Instagram a ukazujem ľuďom, aké produkty užívam, ako idem cvičiť a snažím sa tak namotivovať ľudí, čo ma sledujú, aby len nesedeli doma a išli cvičiť, aj keď sa im možno veľakrát nechce. Mám plno žien a recenzií, ktoré mi píšu, ako vďaka produktom schudli, čo mi vždy spraví veľkú radosť. Nie je to vždy len o postave, ale keď sa človek aj lepšie cíti vo svojom tele, vyžaruje z neho lepšia a pozitívnejšia energia.

Predpokladáme, že vám píšu hlavne mladé dievčatá. Tie často trápi, keď sú nespokojné s postavou. Čo by ste poradili dnešnej mladej generácii dievčat?

Mladým dievčatám by som poradila, aby sa neporovnávali hlavne s dievčatami na Instagrame, pretože Instagram nie je realita, a už každá druhá si fotky retušuje. Dievčatá by sa mali naučiť byť spokojné samy so sebou a budovať si zdravé sebavedomie a neriešiť názory okolia. Keď veria samy sebe a sú sebavedomé, vtedy sú najkrajšie.

Máte vlastnú značku vín, ste dobrá vinárka? A čo na tomto segmente práce máte najradšej?

Na vytvorenie vlastnej značky vín ma najviac inšpirovalo to, aby si mohli ľudia vypiť chutné vínko bez výčitiek, že priberú, aj napriek tomu, že trpia intoleranciou. A čo mám najradšej? Asi ochutnávky (smiech). A stretávanie sa s novými ľuďmi.

Ste atraktívna brunetka, vy sama ste spokojná so svojou postavou a vzhľadom?

Ďakujem za kompliment v súčasnosti som spokojná aj so svojou postavou, aj so svojím vzhľadom, keďže sa snažím preto neustále niečo robiť.

Netajíte sa, že ste dobrá kamarátka so Zuzanou Plačkovou. Kedy sa vyrovnáte na Instagrame jej popularite?

Áno, so Zuzkou sme dobré kamarátky už viac ako 10 rokov, avšak nikdy som ju nevnímala ako súperku ani ako konkurenciu, práve naopak – je mi veľkou inšpiráciou, či už v biznise, alebo v osobnom živote a podporujeme sa a pomáhame si navzájom. Zuzka ma zasvätila do sveta influencerstva a vždy sa snažím učiť od najlepších, preto som sa dala aj ja na výrobu vlastných produktov.

Vaše telo zdobia mnohé tetovania. Prečo ste podľahli tejto vášni, ktoré máte najradšej a na akom mieste budú vaše nové prírastky?

Vždy som vnímala tetovania ako atraktívne na iných ženách, ak boli vkusne spravené. A tetovanie je ako droga – keď už raz začnete, tak veľmi ťažko prestať. Najradšej mám asi moje posledné tetovanie ktoré mám na chrbte – dvoch drakov. A aké budú nové prírastky? Nechajme sa prekvapiť (smiech).

Ste aktuálne slobodná, zadaná či aký je váš partnerský stav?

Som už dlhší čas šťastne zadaná, ale nie každú časť svojho súkromia chcem zdieľať medzi tisíce ľudí, preto si nechávam niečo aj mimo sociálnych sietí.

Ktoré vlastnosti na mužoch obdivujete najviac a naopak, aké typy mužov vás vedia maximálne vytočiť?

Najviac na mužoch obdivujem, keď sú cieľavedomí, pracovití, zodpovední a vedia, čo od života chcú. Nepovedala by som, že ma niečo vie vytočiť, ale nemám rada na opačnom pohlaví, ak sú neúprimní, nevyspelí a nevedia, ako sa správať k žene.

Vie vás chlap zbaliť podľa vzoru starej školy, že vás v meste napríklad pozve na drink, alebo to dnes ide výlučne najprv cez písanie na sociálnych sieťach? Čo viac preferujete?

Myslím si, že osobný kontakt je určite lepší, keďže viem lepšie odhadnúť človeka, aký je, čo sa, bohužiaľ, cez sociálne siete dá ťažko. Avšak tým že mám priateľa, sa tým v súčasnosti nezaoberám.

Sme pánsky časopis, tak sa zameriame trochu aj na sexuálnu tému. Ste romantický typ pri sexe alebo poriadna rebelská drsniačka?

Tak ako vo všetkom – aj v tejto oblasti preferujem balans (smiech).

Už sa vám stalo, že ste mali sex na jednu noc či v budúcnosti sa týmto veciach vyvarujete?

Vzhľadom na to, že doteraz som mala samé dlhodobé vzťahy, nemala som príliš priestor na takýto typ zábavy. Nezabúdajme, že som z cirkevného gymnázia (smiech).

Kedy má muž šancu dostať vás do postele, je to boj na dlhé trate alebo ani nie. Taká Barbora Švidraňová sa nám počas májového fotenia otvorene priznala, že sex najskôr až po piatom rande… Ako ste na tom vy?

So mnou to bolo komplikovanejšie – vždy potrebujem človeka lepšie a dlhšie spoznať a vytvoriť si s ním nejaké puto.

Vraj milujete cestovanie, prečo ste mu tak naplno podľahli a kam sa najbližšie chystáte na dovolenku?

Cestovanie je podľa mňa najlepší spôsob, ako míňať peniaze, preto som si to asi tak obľúbila. Milujem spoznávanie nových kultúr, jedál a miest. Najbližšie sa chystám opäť do Dubaja, kam sa aj s priateľom často vraciame, a rada by som v blízkom čase navštívila aj Thajsko.

Čo by ste odkázali našim čitateľom časopisu BREAK?

Hlavne aby boli zdraví, lebo to je najdôležitejšie.