Medzi takéto vzácne výnimky patrí aj Petra Siváková (23), ktorá svojím nedávnym úspechom v súťaži Miss Slovensko 2023 zaujala nielen odbornú porotu, ale aj širokú verejnosť.

Petra Siváková, pochádzajúca z Humenného, je nielen krásna, ale aj talentovaná a cieľavedomá mladá žena. Vo veku 23 rokov sa Petra môže pochváliť nielen titulom prvej vicemiss na národnej súťaži Miss Slovensko 2023, ale aj ocenením EVA Miss Sympatia 2023, čo svedčí o jej obľúbenosti medzi divákmi a fanúšikmi.

Petra nie je len modelka, ale aj marketérka sociálnych médií v anglickej digitálnej a talentovej agentúre, čo jej umožňuje pracovať na projektoch, ktoré sú jej blízke. Jej profesionálna kariéra v modelingu sa začala už v 15 rokoch, čo ju priviedlo na mnohé svetové módne prehliadky a k spolupráci s prestížnymi módnych značkami. Okrem toho absolvovala v New Yorku viacero kurzov zameraných na interiérový dizajn, čo je oblasť, ktorej by sa chcela v budúcnosti viac venovať.

Je tiež podnikateľkou so svojou vlastnou značkou šperkov SIYA Jewelry. Jej záujmy zahŕňajú módu a styling, hru na gitare, tanec a umenie a vďaka svojim rozmanitým zručnostiam a záujmom má potenciál stať sa významnou postavou v mnohých odvetviach.

Jej filozofia nezávislosti a sebestačnosti spolu s dlhodobým cieľom nebyť nikdy závislá od iných ju motivuje vytrvalo smerovať k úspechu. Petra dokazuje, že je nielen krásna tvár, ale aj silná a inteligentná žena, ktorá vie, čo chce, a tiež vie, ako to dosiahnuť. Na medzinárodnej scéne bude Petra Siváková reprezentovať Slovensko na súťaži Miss Supranational 2024 už v júli tohto roka. S jej silným rečníckym talentom, sebavedomím a charizmou je bezpochyby silnou kandidátkou na získanie medzinárodného uznania.

Petra Siváková predstavuje nielen krásu, ale aj húževnatosť, talent a inovatívny prístup, ktoré ju radia medzi vychádzajúce hviezdy na Slovensku i v zahraničí. Jej príbeh a dosiahnuté úspechy sú inšpiráciou pre mnohé mladé ženy, ktoré snívajú o kariére v modelingu, podnikaní alebo iných kreatívnych odvetviach.