Eugenie Bouchardová vie čo je to stáť na vrchole a padnúť takmer na dno. Pred tromi rokmi stála vo finále najprestížnejšieho grandslamu proti Češke Petre Kvitovej a následne ďalšie roky sa nevyrovnanými výkonmi prepadla v rebríčku WTA až za sto najlepších tenistiek. Momentálne jej patrí až 191 priečka!

Foto: wtatennis.com

Eugenie Bouchardová a jej pád

Začala hrávať na málo dotovaných turnajoch a občas sa objavila v kanadskom tíme. Často sa nevyhla kontroverzii, keď pred tromi rokmi odmietla podať pre zápasom ruku rumunskej tenistke Alexandre Dulgherovej a taktiež ani našej Kristíne Kučovej. „Nie je v tom nič osobné. Jednoducho neverím na to, že svojej súperke prajem všetko najlepšie pred zápasom. Ale po zápase jej samozrejme ruku podám, nech sa stane čokoľvek,“ povedala priamo kanadská tenistka médiám.

Foto: instagram

Kráska z titulných strán

O Bouchardovej sa ale začalo nedávno hovoriť hlavne v súvislosti s jej mimotenisovými aktivitami. Obálky prestížnych časopisov a časté pózy na sociálnych sieťach z nej spravili jednu z najsledovanejších športových krások. Zdá sa, že Bocuhardová s a vybrala cestou bývalej tenistky Anny Kurnikovovej, ktorá sa taktiež neskôr venovala skôr pózovaniu než tenisu. Veď posúďte či by sa Kanaďanka rozhodla správne, keby tenis povesila na klinec.

Foto: youtube

foto: youtube

foto: Sport Illustrated

Foto: Sport Illustrated

Titulné foto: Instagram

Mohlo by vás zaujímať:

Shailene je kráska mnohých tvárí