Outdoorový stôl s plynovým krbom
Chcete vylepšiť svoju terasu alebo záhradu pútavým a funkčným doplnkom? Dávame vám do pozornosti stôl s plynovým krbom od spoločnosti Outland Living. Stôl je navrhnutý tak, aby odolal všetkým typom poveternostných podmienok. Elegantný dizajn šikovne skrýva propánovú nádrž vo svojom pevnom ráme. Ten je vyrobený z hliníku s práškovým nástrekom. Výplet je z kvalitného polyetylénového prútia v espresso farbe. Štýlový kontrast stolu dodáva čierna stolová doska z tvrdeného skla. Po jednoduchom zapnutí horáka krbu z nehrdzavejúcej ocele môžete sledovať ako plamene príťažlivo tancujú okolo dekoratívneho skla z arktického ľadu. O bezpečnosť ohňa sa postarajú zábrany z kvalitného tvrdeného priezračného skla, aby ste si mohli nerušene vychutnať teplo plameňov a užívať pohodlie v chladnom počasí. (foto: amazon.com)

Inteligentná fľaša Larq
Pitný režim netreba podceňovať, obzvlášť počas horúcich letných dní. Chceli by ste piť tú najčistejšiu vodu, nech ste kdekoľvek? Fľaša LARQ, vyrobená z elektrolyticky leštenej nehrdzavejúcej ocele, je prvá samočistiaca fľaša na svete s objemom päťsto mililitrov. Vďaka patentovanej UV-C technológii zničí viac než 99 % biologických kontaminantov a je viac ako desaťtisíckrát hygienickejšia než použitie bežnej, opakovane použiteľnej fľaše. Pre čistiaci režim stačí jednoducho stlačiť tlačidlo na viečku a za jednu minútu je vaša voda aj fľaša hygienicky čistá. Nemusíte sa báť, že na čistenie zabudnete – fľaša je natoľko inteligentná, že sa pravidelne po dvoch hodinách opäť vyčistí. Fľaša sa dobíja cez vodotesný USB port káblom a v normálnom režime vydrží nabitá jeden až dva mesiace. Na nutnosť dobitia vás upozorní indikátor batérie. Fľaše LARQ majú unikátny dizajn, ktorý je doslova skvostom na dotyk aj pre oko. V ponuke navyše nájdete aj rôzne doplnky, takže si ju môžete prispôsobiť svojej osobnosti a štýlu. (foto: saksfifthavenue.com)

Smart Scooter
Skladacia elektrická kolobežka HX X7 Pro je vhodnou alternatívou pre tých, ktorí hľadajú prostriedok na rýchle a bezpečné presúvanie sa po meste pri vzdialenostiach až desať kilometrov. Predný náhon s výkonom 350 W postačí na každodennú jazdu. Kolobežka je v čiernej farbe, má skladaciu konštrukciu a váži len 12,5 kilogramu, takže občasné presúvanie a nosenie v rukách nebude žiadny problém. Disponuje maximálnou rýchlosťou 25 kilometrov za hodinu s dojazdom až do 20 kilometrov. Elektrokolobežka disponuje 25 centimetrovými kolesami. Počas jazdy vás o rýchlosti a ďalších ukazovateľoch bude informovať malý LED displej. O bezpečnosť na cestách sa postarajú až tri typy bŕzd – elektrická, mechanická a nožná na zadnom kolese. (foto: hxescooter.com)

Holiaci strojček na chrbát
Leto so sebou prináša nielen viac športových aktivít, ale aj oblečenie, ktoré mnohokrát môže ukázať nedostatky, ktorými trpí mnoho mužov. Jedným z nich je aj zarastený chrbát. Ak sa chcete neželaného ochlpenia zbaviť, nemusíte navštevovať rôzne depilačné centrá a kozmetické salóny na odstraňovanie chĺpkov. Stačí, ak siahnete práve po tejto vychytávke. Holiaci strojček na chrbát a telo BAKblade 2.0 je špeciálne navrhnutý na rýchle oholenie chĺpkov na chrbte a tele. Ergonomická rukoväť má v rozloženom stave dĺžku až 45 centimetrov, takže bez problémov dosiahnete aj na ťažko dostupné miesta. V priebehu niekoľkých minút vám tak poskytne hladké a bezbolestné oholenie bez pocitu nepohodlia. Strojček má ľahko vymeniteľnú chrbtovú čepieľku s patentovanou technológiou DRYglide, vďaka čomu je ideálny na holenie chrbta a tela nasucho aj namokro. (foto: amazon.com)

Mohlo by vás osloviť:

Vychytávky pre fanúšikov praktických smart riešení
Vychytávky pre záhradných kutilov a milovníkov záhad
Vychytávky pre štýlových hostiteľov, šikovné gazdinky aj milovníkov vôní