Interiérová smart záhradka
Nie je nič lepšie, ako mať doma po ruke čerstvé bylinky alebo zeleninu. Na to, aby ste si ich sami vypestovali, nepotrebujete vonkajší priestor. Samozavlažovacia interiérová záhradka Click and Grow Smart Garden je ideálna do ktorejkoľvek domácnosti, keďže nezaberie veľa miesta. Súprava obsahuje základňu kvetináča so vstavanou nádržou na vodu, ktorá pojme vodu na mesiac, rameno LED lampy, ktoré poskytuje bylinkám a zelenine vitálne svetlo. Okrem toho je súčasťou balenia bazalka, mini paradajky a štartovacie struky zeleného šalátu, takže môžete začať s pestovaním ihneď. Samozrejmosťou je aj patentovaná zmes pôdy, inšpirovaná výskumom NASA. Obsahuje živiny, ktoré sa uvoľňujú so zreteľom na životný cyklus rastliny, udržuje pH pôdy v rovnováhe a využíva malé kyslíkové vrecká, ktoré zaručujú rastlinám dostatok priestoru na dýchanie a živiny, aj keď je pôda mokrá. (foto: nordstrom.com)

Smart peňaženka novej generácie
Zabudnite na prehrabávanie sa v peňaženke s dvojitým zložením. V čoraz bezhotovostnejšej spoločnosti je čas vzdať sa tradičných robustných peňaženiek a vymeniť ich za inteligentnú peňaženku pre mužov novej generácie. Takou je pánska kovová peňaženka Ekster Parliament, ručne vyrobená z prémiovej kože najvyššej kvality. To, čo odlišuje tento produkt od ostatných, je jeho zmysel pre detail. Jediným stlačením tlačidla získate ľahký prístup k svojim kartám. Držiak kariet s hrúbkou len sedem milimetrov je odolný voči ohybu a má zabudovanú ochranu RFID. To znamená, že vaše karty budú nedotknuté, kedykoľvek ich budete potrebovať a budete v bezpečí pred akýmikoľvek skimmermi kariet. Navyše je peňaženka vybavená systémom GPS, ktorý zabezpečuje Ekster Tracker Card so solárnym sledovačom. Ak peňaženku stratíte alebo len nebudete vedieť, kam ste ju odložili, nájdete ju jednoducho pomocou telefónu. (foto: amazon.com)

Bezdrôtové rádio
Rádio Tivoli Model One je ako stvorené pre muža, ktorý má v živote rád jednoduché veci. Keďže má iba tri gombíky a ladiaci tuner, jeho ovládanie je veľmi jednoduché. Jeden gombík pre napájanie a zdroj, jeden gombík pre hlasitosť, ladiaci volič, ktorý vám pomôže získať najslabšie signály z AM a FM frekvencií a nakoniec ľahko dostupné párovacie tlačidlo na zadnej strane rádia na pripojenie bluetooth, ktoré vám umožní streamovať obľúbenú hudbu. Pre káblové počúvanie je k dispozícii pomocný linkový vstup a port pre slúchadlá. Ohromujúca ručne vyrobená drevená jednotka s akustickým puzdrom a mono bluetooth reproduktorom ponúka, aj vzhľadom na svoju veľkosť, prekvapivú reprodukciu zvuku s hudobne presným vyvážením tónov a odozvou basov. Na výber je v štyroch farebných variantoch, aby sa hodila do každého priestoru. (foto: amazon.com)

Inteligentná Rubikova kocka
Keď sa Rubikova kocka dostala v osemdesiatych rokoch na pulty, okamžite sa stala populárnou a najpredávanejšou hračkou na celom svete. Teraz, keď svetu vládnu technológie a gadgety, vám predstavujeme inteligentnú kocku GoCube Speed Cube, s ktorou si môžete užiť viac zábavy. Kocka GoCube sa pripojí k vášmu smartfónu alebo tabletu cez bluetooth a v aplikácii systému Android aj Apple zobrazuje 3D pozície v reálnom čase. Je vybavená pokročilými elektronickými senzormi a dokáže merať a sledovať vašu aktivitu. Bezkontaktné senzory nepretržite sledujú stav kocky. To vám umožní zlepšiť svoje časy a pohyby. Inteligentná kocka GoCube je vyrobená z ABS plastu a nylonu. V jej vnútri sa nachádzajú magnety, ktoré umožňujú vykonávanie plynulých a rýchlych pohybov bez zaseknutia, ale aj LED svetlá, ktoré sa rozsvietia bielym svetlom a vylepšia vašu hru. Lítiová nabíjateľná batéria poskytuje až 60 hodín hrania na jedno nabitie. Vďaka tomu môžete súťažiť s priateľmi či s inými cubermi z celého sveta. (foto: gforgadget.com)

Mohlo by vás osloviť:

Vychytávky pre záhradných kutilov a milovníkov záhad
Vychytávky pre štýlových hostiteľov, šikovné gazdinky aj milovníkov vôní
Vychytávky pre vinárov, čistotných, aj náročných herných maniakov