Break.sk
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
Break.sk
No Result
View All Result
Domov Gastro

Belgický reštauračný klenot: La Villa Lorraine

Belgický reštauračný klenot: La Villa Lorraine

Reštaurácia La Villa Lorraine má zaujímavú históriu a v roku 1972 bola ako prvá reštaurácia mimo francúzskeho územia ocenená tromi Michelinskými hviezdami.

Reštaurácia s umeleckým nádychom
La Villa Lorraine je jednou z mnohých úspešných reštaurácií majiteľa Sergeho Litvina. Patria medzi ne napríklad Villa in the Sky and Sea Grill, Villa Emily alebo La Brasserie. Pri vstupe do La Villa Lorraine máte pocit, akoby ste vchádzali do zámku. Jej dizajn je autentický, originálny a veľmi chic, so zmesou rôznorodých materiálov vrátane mramoru, mosadze, keramiky alebo plsti. Interiér a zariadenie navrhli dizajnéri Jacques Garcia a Marco Biermann, ktorí použili veľa kvetinových vzorov. Vo vnútri sú vystavené obrazy z majiteľovej zbierky, ktorý je vášnivým umeleckým zberateľom, čo je vidno v celej reštaurácii. K dispozícii sú aj tri súkromné miestnosti na rôzne príležitosti, navrhnuté v rovnakom dizajne ako samotná reštaurácia.

Foto: La Villa Lorraine

Lahodné menu
V reštaurácii si môžete vybrať z menu s vyberanými jedlami alebo z á la carte menu. V kuchyni je šéfkuchár zodpovedný za propagáciu nového štýlu, rafinovanej prípravy a objavovanie nových gastronomických obzorov. V ponuke je tradičná francúzska kuchyňa, v ktorej nechýbajú aj luxusné jedlá z vyberaných potravín. Ideálnym príkladom je predjedlo „Blue Lobster“, homár s exotickou guavou a nádychom kávy. Homár je jedným z delikates, ktoré vo francúzskej nesmú chýbať. Ďalším typickým jedlom šéfkuchára Yvesa Mattagnea je husacia pečeň s údeným úhorom a hľuzovkami. K favoritom spomedzi dezertov patrí ananás s avokádom a kokosovými perlami, krémová karibská čokoláda s orechovou pralinkou a so zmrzlinou amaretto. Štedrý a skúsený šéfkuchár s mladým, dynamickým a všestranným tímom ponúka všetkým zákazníkom gastronomický zážitok na najvyššej úrovni.

Foto: La Villa Lorraine


Mohlo by vám zachutiť:

Reštaurácia na svetovej úrovni: Copernicus
Meet Meat: Ísť svojou cestou je najviac
Le Taillevent: Zážitok luxusnej francúzskej reštaurácie

Aktuálne číslo

Najčítanejšie

  • Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • (Ne)bezpečné lipómy: Do akej miery je tuková hrčka nebezpečná?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Fascinujúce fakty o kravách, ktoré vás možno prekvapia

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Sexturizmus: Kde si môžete skvele užiť, čo telo ráči?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Ako dlho trvá ideálny sex?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0

Partneri

logo Žilinský Večerník
logo Publishing House
logo Nový Čas Nedeľa
Facebook Pagelike Widget
Break.sk

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.

Užitočné odkazy

  • Inzercia
  • Cenník
  • Etický kódex
  • Štatút
  • Predplatné

Sociálne médiá

No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.