Posledné dva týždne sa vzniesla vlna kritiky na írsku leteckú spoločnosť Ryanair, ktorá zrušila denne približne 50 letov. To však nie je všetko. Letecká spoločnosť totiž ohlásila zrušenie ďalších 18 000 letov!

Zrušili let 400 000 ľuďom

Iba včera začal Ryanair rozposielať e-maily svojim zákazníkom, v ktorých ich informuje o zrušení letov v období od novembra 2017 do marca 2018. A nie je ich málo – viac ako 18 000 letov, ktoré sa spoločnosť už teraz rozhodla zrušiť. Aj keď Ryanair tvrdí, že 99% zákazníkov nebude ovplyvnených, v praxi to znamená, že zrušili let viac ako 400 000 ľuďom na 34 linkách.

 

Pozor, zrušili let aj z Bratislavy!

Zrušenie letov postihne aj Bratislavu – letecké spojenie do Thessaloniki bolo úplne zrušené. Ak máte zakúpené letenky z Bratislavy týmto smerom, odporúčame okamžite skontrolovať, čo váš let nebol zrušený. Ryanair sa snaží k problému postaviť sa zo vztýčenou hlavou- okamžite ponúkli zákazníkom plnú náhradu letenky alebo prebookovanie letu a k tomu voucher v hodnote 80 eur na ďalšie služby.

Keďže Ryanair iba prenedávnom spustil svoju zimnú kampaň, v ktorej ponúka jednosmerné lety od 15 eur, je otázne, koľko ďalších letov bude zasiahnutých organizačnými zmenami.