Odpustí viac než mama

Keď sa nás nová golfová sezóna opýta, čo sme pre svoj švih urobili, odpoveď bude jednoduchá : XR 16. Driver Callaway XR 16 a XR 16 PRO je vyvinutý v spolupráci s inžiniermi z firmy Boeing s cieľom maximálného využitia aerodynamiky v prospech rýchlejšieho letu loptičky. Výsledkom je to čo všetci chceme – dlhé a rovné odpaly aj pri nepodarených úderoch.

callawaymedia.com

To je sila!

Nové powerbanky, alebo ak chcete, záložné zdroje na dobíjanie mobilných zariadení, očaria dizajnom. Poteší aj pomer ceny a  kvality, keďže najdrahšia stojí 33 eur. Stačí si vybrať spomedzi troch kapacít, 2 500, 5 000 a  10 000 mAh, farieb je k dispozícii o  niečo viac. Energiu dokážu powerbanky dodať akémukoľvek mobilu, tabletu či multimediálnemu prehrávaču a  vďaka dvom USB výstupom sa na vás priživí aj vaša polovička alebo kamarát, keď im dôjde „šťava“.

energy-sistem.cz

Pekne pod parou

V každom mužovi sa skrýva malý chlapec bez ohľadu na vek a postavenie. To mizivé percento mužov, ktorým pri pohľade na Steam Ship Steamer Lid nezasvietia oči, je len výnimka potvrdzujúca pravidlo. Ženami to väčšinou ani nepohne, pretože len máloktorá dokáže pochopiť, že silikón nie je to, čo nás vzrušuje, ale jeho tvar. Táto pokrievka má však aj praktické využitie, vypustí presne toľko pary, koľko treba. A za 13 dolárov dokáže pritiahnuť muža k sporáku.

fredandfriends.com