Break.sk
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
Break.sk
No Result
View All Result
Domov Gastro

Tip na drink: Horúci maslovo škoricový rum

Tip na drink: Horúci maslovo škoricový rum

Nápoj sa skôr radí k tým slávnostnejším, ale malý sviatok si predsa môžete urobiť podľa ľubovôle. Celá príprava vám zaberie asi 5 minút.

Suroviny:
200ml koreneného rumu
25g masla
2 krátke škoricové tyčinky
kryštálový cukor (podľa chuti, cca 1 PL)

Postup: Počas miešania si v hrnci zohrejte odvážené maslo, pridajte cukor a škoricové tyčinky (ešte pred roztopením a rozpustením masla a cukru). Do roztopenej zmesi pomaly prilejte rum a dobre premiešajte. Nápoj naservírujte do jedného pohára z hrubého skla, alebo viacerých malých. Uvedená dávka je počítaná na štyri panáky … alebo jedného veľmi skrehnutého občana.

Ostatní tekutí kamaráti:

Tip na drink: Dark & Stormy
Tip na drink: Zahrejte sa škandinávskym Glöggom
Tip na drink: Cranberry Old Fashioned

Aktuálne číslo

Najčítanejšie

  • Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Sexturizmus: Kde si môžete skvele užiť, čo telo ráči?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • (Ne)bezpečné lipómy: Do akej miery je tuková hrčka nebezpečná?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Penis kontra vagina. Za všetkým stojí magické číslo – 14,8 centimentra

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Salina Turda: Jeden zo skrytých drahokamov sveta

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0

Partneri

logo Žilinský Večerník
logo Publishing House
logo Nový Čas Nedeľa
Facebook Pagelike Widget
Break.sk

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.

Užitočné odkazy

  • Inzercia
  • Cenník
  • Etický kódex
  • Štatút
  • Predplatné

Sociálne médiá

No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.