Break.sk
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
Break.sk
No Result
View All Result
Domov Gastro

Steakhouse CUT podľa Wolfganga Pucka

Steakhouse CUT podľa Wolfganga Pucka

Predstavíme vám steakhouse, ktorý sa nachádza v srdci Manamy, hlavného mesta Kráľovstva Bahrajnu. Rare, medium alebo well done?

Kto je Wolfgang Puck
Bahrajn, malý ostrov v perzskom zálive vedľa Saudskej Arábie, sa stalo jedným z miest, kde sa Wolfgang Puck, rodák z Rakúska, rozhodol otvoriť ďalšiu reštauráciu zo svojho reťazca steakhousov. 71-ročný celebritný šéfkuchár a držiteľ dvoch Michelinských hviezd, ktorý žije a pôsobí hlavne v Spojených štátoch, kde sa presťahoval ako 24-ročný, aby si splnil sen založiť si vlastné kulinárske impérium. A to sa mu skutku podarilo. Okrem pár desiatok pobočiek luxusných reštaurácií v Amerike vlastní aj niekoľko ďalších okolo sveta. Wolfgang nie je len jeden z najznámejších amerických šéfkuchárov, ale je aj kuchár, ktorý sa za posledných viac ako 20 rokov podieľa na cateringu slávnostnej večere svetoznámych Oscarov, aby ulahodil chutiam VIP celebritám z červeného koberca – od Elizabeth Taylor, cez Johna Travolta či Barbaru Streisand.

Foto: Marco Bollinger

Pre milovníkov mäsa a rýb
CUT je moderný americký steakhouse, ktorý sa nachádza v 5-hviezdičkovom hoteli Four Seasons v centre hlavného mesta. Hneď pri vstupe svojich hostí zaujme nádherným 180° panoramatickým výhľadom na Manamu a očarí elegantným interiérom z palmového a mahagónového dreva. Reštaurácia ponúka svojim hosťom inovácie prostredníctvom jedinečného kulinárskeho zážitku, špičkovej obsluhy a moderného dizajnu.

Foto: Marco Bollinger

V ponuke je najširší výber hovädzieho mäsa, od prvotriedneho suchého a surového hovädzieho mäsa spolu s vynikajúcimi čerstvými rybami a plodmi mora. Na svoje si prídu aj labužníci pri výbere chutných vegetariánskych špecialít a sladkých dezertov, na ktoré vám pri pomyslení budú tiecť sliny.

Foto: Marco Bollinger

Mohlo by vás zaujať:

Luxusná reštaurácia na vidieckej farme? To je Brae
Stôl: To nie je len obyčajná reštaurácia
Reštaurácia zlých objednávok podporuje ľudí s demenciou

Aktuálne číslo

Najčítanejšie

  • Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Sexturizmus: Kde si môžete skvele užiť, čo telo ráči?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • (Ne)bezpečné lipómy: Do akej miery je tuková hrčka nebezpečná?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Penis kontra vagina. Za všetkým stojí magické číslo – 14,8 centimentra

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Alexandra Wallachová

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0

Partneri

logo Žilinský Večerník
logo Publishing House
logo Nový Čas Nedeľa
Facebook Pagelike Widget
Break.sk

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.

Užitočné odkazy

  • Inzercia
  • Cenník
  • Etický kódex
  • Štatút
  • Predplatné

Sociálne médiá

No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.