Break.sk
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
Break.sk
No Result
View All Result
Domov Gastro

Hviezdna reštaurácia zo slnečnej Malagy

Hviezdna reštaurácia zo slnečnej Malagy

Návšteva a ochutnávka ich španielskej kuchyne je kulinárskym zážitkom, ktorý rozhodne treba vyskúšať.

Foto: Restaurante Jose Carlos Garcia

PRÍMORSKÉ PROSTREDIE
Domovom reštaurácie je Muelle Uno v prístave Puerto de Málaga s fantastickou promenádou, kde sa nachádzajú ďalšie reštaurácie, pulzujúce bary a miesta na zábavu. U José Carlos García nájdete len niekoľko stolov, takže si zo stolovania môžete vychutnať jedinečný a intímny zážitok. Kuchyňa je presklená, vďaka čomu majú návštevníci zážitok naživo sledovať prípravu každého jedla a zručnosti profesionálnych kuchárov. Vnútorná časť reštaurácie má zaujímavú architektúru s vertikálnou záhradou a terasou, ktoré majú elegantný a moderný dekor s príjemnou atmosférou.

Foto: Restaurante Jose Carlos Garcia
Foto: Restaurante Jose Carlos Garcia

ŠÉFKUCHÁR A MAJITEĽ
Skúsený a talentovaný šéfkuchár ponúka zaujímavú prípravu a rôznorodú paletu chutí a vôní, ktoré výborne spája tradíciu s inováciou miestnej kultúry. Jose Carlos García je nepochybne jedným z profesionálov, ktorí priviedli Malagu medzi elitu národnej kuchyne. Po dlhých rokoch na čele kuchyne reštaurácie Cafe de Paris sa rozhodol, že sa pustí do vlastného projektu a otvorí si vlastnú reštauráciu, ktorá dodnes získala jednu Michelinskú hviezdu a dve ocenenia od hlavného španielskeho gastronomického sprievodcu Repsol Guide

Foto: Restaurante Jose Carlos Garcia

TRADIČNÁ ANDALÚZSKA KUCHYŇA
Kombináciou kuchyne sú jedlá, ktoré spájajú stredomorské delikatesy, pôžitok zo života a autentické chute Malagy. Medzi predjedlami sú ryžové pochutiny s morskými riasami ochutené jogurtovým krémom s olivami alorena a kaviárom. Krém ajoblanco je špecialitou reštaurácie, vyrobený je z mandlí, cesnaku, červeného vína a škorice. K favoritom patrí lahodná polievka z bielej ryby, chrbát z makrely servírovaný s tekvicovým džemom alebo paradajková polievka s tuniakom a mätou. A to najlepšie čaká nakoniec – k populárnym dezertom patria makaróny s banánovým karamelom alebo prírodné želé s červeným bobuľovým ovocím. Návšteva jedného z najlepších miest na pobreží preslávenej Costa del Sol je bezpochyby nezabudnuteľným zážitkom.

Foto: Restaurante Jose Carlos Garcia

Od autorky ďalej ponúkame:

Vychádzajúca francúzska hviezda: Reštaurácia AMBOS
Reštaurácia Contraban by Wittmore hotel: Emócie na tanieri
Belgický reštauračný klenot: La Villa Lorraine

Aktuálne číslo

Najčítanejšie

  • Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • (Ne)bezpečné lipómy: Do akej miery je tuková hrčka nebezpečná?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Fascinujúce fakty o kravách, ktoré vás možno prekvapia

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Sexturizmus: Kde si môžete skvele užiť, čo telo ráči?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • TOP 10: Najnebezpečnejšie zamestnania na svete

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0

Partneri

logo Žilinský Večerník
logo Publishing House
logo Nový Čas Nedeľa
Facebook Pagelike Widget
Break.sk

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.

Užitočné odkazy

  • Inzercia
  • Cenník
  • Etický kódex
  • Štatút
  • Predplatné

Sociálne médiá

No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.