Liteboxer
Patríte medzi milovníkov boxu alebo by ste si ho chceli vyskúšať a zapracovať po zime na zlepšení kondičky? Zabudnite na boxovacie vrecia – tie sú už out. Vysoko inovatívny Liteboxer Floor Stand Starter je skvelý spôsob, ako si doma precvičiť celé telo pri zachovaní autentickej integrity boxu. Je to prvá fitness platforma pre domácnosť svojho druhu, ktorá poskytuje pútavý a neprekonateľný tréning boxu. Posilňovanie celého tela a kardio cvičenie prostredníctvom boxu je spojené s pokročilou technológiou Rhythm Technology, hudbou a odborným tréningom na jednej platforme. Či už chcete zlepšiť prácu nôh alebo obranné pohyby, je to skvelý spôsob, ako sa dostať do formy. (foto: liteboxer.com)

Gramofón typu All in One
Všetkým milovníkom hudby predstavujeme gramofón Pro-Ject Jukebox E s Bluetooth prijímačom pre jednoduché počúvanie hudby z iného zariadenia, linkovým predzosilňovačom a výkonným zosilňovačom. Stačí pripojiť pár reproduktorov a máte kompletný vysokovýkonný audiosystém. Inými slovami, je to najlepší gramofón, aký môžete nájsť. Ak ste si mysleli, že úvodné nastavenie gramofónu je komplikované, Jukebox E vás presvedčí o opaku. Výrobca sa totiž o všetko postaral za vás – sila prítlaku ihly a anti-skate sú továrensky nastavené. Zaujímavosťou je, že tento gramofón sa vyrába ručne v Európe a je k dispozícii v troch elegantných farebných prevedeniach – čiernej, bielej a červenej. (foto: pro-jectusa.com)

Vstávajte s východom Slnka
Ak vás vydesil názov tejto vychytávky, upokojíme vás. Vstávať s východom slnka nemusí znamenať vstávanie v skorých ranných hodinách. Presvedčí vás o tom svetelný budík Philips SmartSleep, ktorý dokáže svojimi farbami simulovať východ slnka. Začína upokojujúcim červeným svetlom, ktoré postupne prerastie do jasného bieleho svetla. Simulácia brieždenia je pre zobúdzanie prirodzenejšia, a tak sa ráno budete cítiť menej unavení. Philips SmartSleep neponúka aplikáciu na naprogramovanie nastavení ani relaxačné zvuky, ktoré by vám pomohli zaspať, ponúka však päť zvukov budíka, záložný budík a rádio. Vďaka záložnému zdroju energie vás zobudí aj v prípade výpadku elektriny. (foto: amazon.com)

Videobar profesionála
Mnoho ľudí, napriek uvoľňujúcim sa opatreniam, využíva pri svojej práci online priestor, či pracuje z domu. Posuňte videokonferencie či online mítingy na vyššiu úroveň. Videobar AnkerWork B600 je zariadenie, ktoré z vás spraví profesionála. Disponuje videokonferenčnou kamerou, ktorá automaticky upravuje vyváženie bielej a obnovuje verné farby, dokonca aj pri slabom osvetlení a protisvetle. Pomocou rámu poháňaného umelou inteligenciou zostanete stredobodom pozornosti, aj keď sa pred kamerou pohybujete. Samozrejmosťou je aj funkcia automatického zaostrovania, ktoré trvá len 0,5 sekundy. Štyri mikrofóny, integrované s VoiceRadarom, zabezpečia, že vaši kolegovia budú počuť váš hlas bez prípadných rušivých hlukov v pozadí. Dvojité reproduktory s nízkym skreslením vám zasa pomocou špeciálnych hodvábnych membrán poskytnú špičkový zvuk s bezkonkurenčnou čistotou. Ak chcete z Videobaru AnkerWork B600 vyťažiť viac, stačí si stiahnuť softvér AnkerWork, manuálne upraviť nastavenia svetla a ďalšie, aby ste všetkým kolegom či partnerom ukázali svoje najlepšie a najprofesionálnejšie ja. (foto: the-gadgeteer.com)

K téme:

Vychytávky pre zdravie, zábavu a šport
Vychytávky pre náročných a zaneprázdnených
Vychytávky na sviežejšiu jar