Sexi princezná Atlantídy Aber Heard kraľuje trailerom na veľkofilm Aquaman spolu so svojím hereckým partnerom Jasonom Momoom. Ako „ryšavka“ je neodolateľná no milujeme ju aj ako blondínku.

Foto: @Heard.Amber

Známa z bulváru

Donedávna sa okolo Amber točil najmä bulvár, keď sama upozorňovala na domáce násilie od svojho bývalého manžela Johnyho Deppa, ten zas obviňoval herečku, že ho podvádzala so ženou. Z ich siahodlhého búrlivého rozvodu žil svetový bulvár niekoľko mesiacov. Rodáčka z texaského Austinu ale teraz konečne púta pozornosť cez filmy. Herectvo je jej srdcová záležitosť.

Foto: @Heard.Amber

Amber vyrastala v prísnej katolíckej rodine a rodičia sa dlho nevedeli zmieriť s jej hereckými ambíciami. Dokonca pre herectvo musela opustiť aj školu Michaels Catholic Academy.

Foto: @Heard.Amber

Amber poznáme najmä z filmov kde sa ocitla po boku charizmatických hercov. S nickom Cageom si zahrala v sci-fi thrilleri Smrtonostná jazda, Danny Trejo jej sekundoval v bláznivom „akčniaku“ Machette zabíja a postavila sa proti Kevinovi Costnerovi vo filme Tri dni na zabitie.

Foto: @Heard.Amber

Amber vie zahrať kohokoľvek

To, že jej nie je cudzie aj charakterné herectvo dokázala v oscarovej snímke Dánske dievča. Amber vie zahrať postavy tajomné i otvorené , jemné či vášnivé. My ale máme najradšej ako ohnivú krásku. Pokojne aj v kostýme Mery z komiksovej Atlantídy. Veď aj sama vraví že si svoju postavu načítala v komiksoch, takže sa teší až ju všetci uvidíme páchať nebezpečné vodné kúsky v blížiacom sa veľkofilme Aquaman.. Trénovala na ne tak ako máloktorá herečka. Nabrala nežné svaly a aj schopnosti v boji zblízka. Jednoducho, nemôžeme sa dočkať.

Foto: Continental

Titulné foto: Continental

Mohlo by vás zaujímať:

Emma Stone je prirodzene sexi