Pôsobí ako vaša kamarátka zo susedstva, má čarovný úprimný úsmev a dokáže zaujať v komédii i v psychologickom filme. To je arizonská rodáčka Emma Stone.

Seriálová stopa

Momentálne najviac žiari v psychologickom tv seriály stanice Netflix. Je to až neuveriteľné že táto držiteľka oscara za hlavnú rolu vo filme La La Land zažila odmietnutie na kastingu k seriálu Heroes.

Foto: @ImEmmaStone

„Bola to pre mňa najkrutejšia ale aj zároveň najdôležitejšia udalosť v mojej kariére,“ zverila sa Emma americkým médiám. Už ako paätnásťročná presvedčila rodičov aby ju dali na herectvo, kedže sa zamilovala najmä do komediálnej show Saturday Night Live.

Rôznorodý talent

Foto: @ImEmmaStoneKto by to bol tušil že o niekoľko rokov neskôr ju bude aj sama uvádzať. Emma sa v Hollywoode pohybuje od nízkorozpočtových komédií a drám až k miliónovým blockbusterom. Fanúšikov si udržiava aj bezprostrednou kombináciu na sociálnych sieťach a aj v reálnom živote.

 

Nikdy neodmieta rozhovor či možnosť sa s ňou odfotografovať. Proste milá, sexi, neberie sa vážne a ešte k tomu jej sláva nestúpla do hlavy. Proste super kombinácia!

Titulné foto: @ImEmmaStone

Mohlo by vás zaujímať:

Olivia Munn Kráča od komédií k akčným filmom