Rebecca Ferguson je viac než len pekná tvárička. Je absolvenstkou prestížnej umeleckej školy Adolfa Fredricka , no začiatky nemala ľahké.

Ťažké začiatky

Uchytila sa až v telenovelách Niea Tider a Ocean Eve, no veľký úspech na plátne bol zatiaľ v nedohľadne. V druhotriednom horore Duch Jazera si moc so slávou nepomohla a venovala sa opäť televíznej a divadelnej tvorbe. Strihla si napríklad rolu vo vydarenom seriály Wallander s Kennethom Branaghom v hlavnej úlohe. Neskôr si zahrala v komornej dráme lístok do Antibes, no pred tromi rokmi prišla konečne ponuka, ktorá z nej spravil žiadanú hviezdu. Rola tajomnej agentky MI6 v piatom diely Mission: Impossible po boku megahviezdy Toma Cruisa.

Scéna z filmu Mission: Impossible 5. Foto: Barracuda Movie.

Rebecca Ferguson a Tom Cruise

„Bola som nervózna. Asistent režiséra ma viedol do hotela, išli sme dole po nejakých schodoch a naraz, bum! Bol tam Tom v čiernom tričku, džínsoch a na sebe mal slnečné okuliare. Pamätám si ako som sa na neho dívala a hovorila si, to nie je možné, ja tu v skutočnosti nie som!,“ povedala pre americké médiá o prvom stretnutí s hercom Rebecca. Táto sympatická herečka zvládla náročný tréning, pre rolu a odhalila aj svoje vypracované sexi telo. Veď pozrite sa aká je to kosť! Už sa vôbec nevieme dočká až sa objaví aj v šiestom diely nesplniteľnej misie, ktorá bude v našich kinách od 2. augusta.

Foto: Barracuda Movie.

Titulná foto: Barracuda Movie.

Mohlo by vás zaujímať:

Lara Croft je stále sexi