Christina Aguilera vydáva ôsmy štúdiový album s názvom Liberation a je jasné, že ním chce poriadne rozvíriť vody popovej scény. Nenecháva totiž nič na náhodu, a aby upútala pozornosť vyťahuje zbrane toho najťažšieho kalibru. Hneď dve. Tridsaťsedem ročná speváčka, a matka dvoch detí, totiž ukázala svoje prsia v plnej kráse.

foto: www.thesun.co.uk

Podľa speváčkiných slov za jej čiastočnou nahotou však nie je len bohapusté promo, ale hlbší odkaz. “Chcem, aby ľudia boli sami sebou, odhodili zábrany a žili tak, aby sa cítili naozaj voľní a slobodní,” povedala pre média.
Fotografie spevádzajúce blížiaci sa album sa tiež vymykajú tradičným postupom. Speváčka je na nich takmer bez makeupu. “Cítila som, že je čas, aby som sa oslobodila a inšpirovala ostatných. Motiovlala ich k tomu, aby mali svoj názor, postoj, aby sa cítili silní,” reagovala hviezda z deväťdesiatych rokov.

foto: www.thesun.co.uk

foto: www.thesun.co.uk

christina aguilera

foto: www.thesun.co.uk

christina aguilera

foto: www.thesun.co.uk

Pilotný singel Accelerate produkoval stále nezastaviteľný a nápadmi sršiaci Kanye West. Pri pohľade na videoklip, nadobudnete pocit, že sa v ňom rovnako angažoval. Ostatne posúďte sami.

Mohlo by vás zaujímať:
DJ Paul Kalkbrenner ponúka moderné poňatie techna
Eugenie Bouchardová strieda tenis s pózovaním