Bližšia sa teplé dni, vonku všetko pučí a hormóny sa búria. Partneri radi skúšajú nové veci v intímnej sfére , keď najväčší nepriateľom v posteli je stereotyp. A keďže je už čas dovoleniek prečo neskúsiť sex v oceáne, alebo menšom bazéne? Veď v televízii to vyzerá tak vzrušujúco!

Nie je všetka voda čo sa blyští

Presne tak vyzerá. A ako to už býva zvykom. realita je o dosť iná. Samozrejme tí ostrieľanejší už vedia ako to vo vode funguje. Dajú sa tu so ženami stvárať veci ktoré v posteli jednoducho fyzikálne zákony nedovolia.

Odborníci varujú pred podceňovaní rôznych skutočností , o ktorých ľudia nevedia alebo si neuvedomujú, že môžu pri vodnom dobrodružstve nastať.

Romantický sex praje pripraveným

myslíte napríklad že ak ste vo vode všetko „kĺže“ tak ako má dokonca ešte lepšie ako noromálne? Práve naopak. ženské tekutiny, ktoré sú pre komfortné milovanie nevyhnutné sa vo vode jednoducho odplavia a je nevyhnutné použiť špeciálny lubrikačný gél. Samozrejme pred tým ako vstúpite do vody. Taktiež je mýtus, že vo vode sa otehotnieť nedá, riziko je síce menšie no pravdepodobnosť tu vždy. Sexuológovia neodporúčajú ani použitie kondómov, keďže nie sú na takéto podmienky stvorené.Môžu sa pokojne pretrhnúť, preto je lepšie partnerku presvedčiť na hormonálnu antikoncepciu. Nebezpečenstvo infekcii taktiež vo vode nepodceňujte, lepšie je preto ževraj zvoliť radovánky v slanej morskej vode.

Titulné foto: yotube.com (Film Showgirls)

Mohlo by vás zaujímať:

Sex bez orgazmu