Ak spoliehate na to, že sa do vás okoloidúca slečna zamiluje len preto , že pôsobíte drsne, neotesane a živelne tak pozor! Pokojne môžete naraziť na ženu, ktorá chce slušného a spoľahlivého chlapa a dokonca chce aby to aj z vás vyžarovalo.

Jednoducho sú už asi za nami časy, kedy boli ženy priťahované motorkárskymi typmi alebo niekým s aurou tajomstva a rebélie.

Rebeli majú smolu

Teraz jednoducho fičí spoľahlivosť, zodpovednosť a slušné a milé správanie. Že si ženy myslia, že milý chlapík je nemožný v posteli? Ale kdeže. Poznáte predsa to príslovie o tichej vode nie? „Milý neznamená, že je svätý. Štúdia Britského žurnálu psychológie,  v ktorej 800 mužov odpovedalo na otázky zameriavajúce sa na ich typ osobnosti a históriu sexuálneho života ukázala, že altruisti a gentlemani mali viac sexuálnych stykov a boli spokojnejší zo so svojim milostným životom,“ povedala pre DailyMail odborníčka na sexuálne vzťahy Tracey Coxová.

Altruisti sú podľa nej najlepší milenci. Stačí sa proste nad tým zamyslieť. Veď človek ktorý myslí len na seba predsa nebude v posteli dbať na pohodlie partnerky. Psychológovia definujú dobrákov väčšinou ako osobnosti, ktorým záleží na dobrých vzťahoch s ostatnými. Neznamená to však, že sú slabí alebo menej asertívni. Sú jednoducho spoľahlivejší a vhodnejší partneri nie nejakí nudní panáci.“ vysvetlila Coxová.

S kľudom gentlemana

Dramatická láska jednoducho nie je v kurze . V dnešnom uponáhľanom a tvrdom svete jednoducho fičí stabilita. Nie nie len tá finančná, ale hlavne citová. Sebeckosť, prehnaná hrdosť a nedostatok empatie ženy vedia vycítiť aj z prvých vašich verbálnych i neverbálnych reakcií. „ Drsnosť a dramatickou nie je láska. Výkyvy hore a dole nie sú známkou vášne, ale nekompatibility partnerov. Kľud je žiadúci,“ dodala Coxová.

Tajomnosť a skrytá charizma ženy že vraj časom vyčerpáva, pretože komplikovanosť a zložitosť osobnosti jednoducho sťažuje bežné životné situácie. Jednoducho buďte milý gentleman a v posteli myslite predovšetkým na partnerku. To je recept dnešných psychológov.

Titulné foto: pixabay

Mohlo by vás zaujímať:

Ženy túžia po sexe viac ako muži