Break.sk
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno
No Result
View All Result
Break.sk
No Result
View All Result
Domov Gastro

Tip na drink: Cherry Tree Symphony

Symfónia chutí a spojenie lokálnej tradície s exotikou. Odporúčame po jedle alebo len tak, keď máte chuť na višne na divoký spôsob.

Ingrediencie:
• 3cl Fernet Stock
• 3cl Republica Exclusive Rum
• 2 lyžice višňového alebo čerešňového kompótu (môže byť aj marmeláda)
• 1,5cl Vanilkový sirup
• 1x mesiačik citrónu (vymačkať)
• mletá škorica
• ľad

Postup: Do džbánu alebo nádoby na miešanie nalejeme Fernet Stock a Rum Republica Exclusive, pridáme višňový kompót alebo marmeládu, nalejeme šťavu z jedného mesiačika citróna, doplníme ľadom a dobre premiešame dlhou lyžicou. Servírujeme do šálky alebo pohára, nakoniec posypeme mletou škoricou.

Ostatní tekutí kamaráti:

Tip na drink: French 75
Tip na drink: Kráľ šťavnatej jednoduchosti
Tip na drink: Dokonalý vaječný likér

Aktuálne číslo

Najčítanejšie

  • Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    Ako semeno prospieva ženskej duši… prehltnúť či vypľuť?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Sexturizmus: Kde si môžete skvele užiť, čo telo ráči?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • (Ne)bezpečné lipómy: Do akej miery je tuková hrčka nebezpečná?

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Penis kontra vagina. Za všetkým stojí magické číslo – 14,8 centimentra

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0
  • Alexandra Wallachová

    0 zdieľaní
    Share 0 Tweet 0

Partneri

logo Žilinský Večerník
logo Publishing House
logo Nový Čas Nedeľa
Facebook Pagelike Widget
Break.sk

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.

Užitočné odkazy

  • Inzercia
  • Cenník
  • Etický kódex
  • Štatút
  • Predplatné

Sociálne médiá

No Result
View All Result
  • Lifestyle
  • Zaujímavosti
  • Autá
  • Šport
  • Cestovanie
  • Gastro
  • Techno

BREAK © 2024 PUBLISHING HOUSE, a. s.