Buďme k sebe úprimní, páni: Valentín je sviatok, ktorý síce uznáva len máloktorý z nás, ale jeho ignorácia môže mať ťažké následky. Aj keď tá vaša tvrdí, že jej na tom nezáleží, malý darček ju isto poteší. A ako vieme, spokojná žena je zárukou spokojného vzťahu.

Môžete jej teda darovať niečo, čo vám padlo do oka a dúfať, že jej úsmev po vybalení takéhoto darčeka bude úprimný. Alebo môžete staviť na istotu a darovať niečo z nášho výberu, čo určite poteší.

Kytica, akú v živote nedostala

Že sa z Lega dá postaviť motorka, vesmírna raketa alebo formula, to vieme. Ale postaviť si z Lega kyticu? Nežartujeme, naozaj sa to dá a dokonca aj pekne vyzerá vďaka sérii Lego Icons! Na jej „vypestovávaní“ sa môžete podieľať spoločne, alebo ju nechajte, nech si pri stavaní svojej bukréty vyčistí hlavu po ťažkom dni. Tak či onak určite získate body za originálny nápad s Lego 10313.

Keď sa 939 kociek LEGO zmení na kyticu poľných kvetov. Foto: planeo.sk

 

Hodinky, aké nemá každá

Najkrajšie darčeky sú zabalené v malých škatuľkách. Niet na svete ženy, ktorú by šperky nepotešili. Rovnako fungujú aj hodinky. Pri smart hodinkách sa netreba rozhodovať medzi elegantnými alebo športovými, pretože sú univerzálne. Dánske ružovo-zlaté hodinky STRAND dokážu všetko, čo majú smart hodinky vedieť. Sú tenučké, ľahké, s vymeniteľným ciferníkom aj remienkom a majú ešte jednu obrovskú výhodu – nemá ich na ruke každá druhá!

Pozrieť dámske smart hodinky

 

Smart hodinky STRAND S752USVBVP si vaša drahá prispôsobí od ciferníka po remienok. Foto: planeo.sk

 

Tip na spoločný darček: Bublinky!

A nie hocijaké, ale vždy čerstvé a v intenzite, na akú máte práve chuť. Pretože so SodaStreamom ich máte 24 hodín denne aj bez vláčenia jednorazových PET fliaš hore – dole z obchodu a späť. V limitke SodaStream Tonik dostanete dizajnový prístroj Art, fľašu, bombičku a príchuť Tonik, z ktorej namiešate nápoje s príchuťou toniku aj v ich alkoholickej verzii. Recepty nájdete na stránkach a FB SodaStream, alebo sa do nich pustite podľa vlastnej fantázie!

Pozrieť SodaStream

Foto: planeo.sk

 

Viac nápadov na (s)pokojného Valentína nájdete na planeo.sk!