Sestra o štyri roky staršej Dakoty je neuveriteľne herecky aktívna. Podobne ako Dakota, už hrá od svojho útleho detstva, no pohľad na jej filmografiu vás ohromí.

Elle a množstvo úloh

Takmer štyri desiatky natočených filmov plus ďalšie projekty, ktorým sa upísala. Je asi najmladšou hviezdou súčasnej kinematografie ktorej by ste dali oscara už len za jednu vetu. Pokojne ju dajte do komédie (Kúpili sme si Zoo) , rozprávky (Vládkyňa zla), drámy (Oklamaný, Sydney Hall) akčného filmu (Dejá vu) či sci-fi (Super 8). Zahrá jednoducho všetko. Jej sestra o nej vraví, že má oveľa väčší talent než ona a tvrdia to aj herci ako Matt Damon či Colin Farrell.

Foto: @ElleFanningLoveUnofficial

Nebojí sa nahoty

Ak si však myslíte že sa Elle bojí odvážnejších rolí, ste na omyle. Ako nebezpečná femme fatale sa ukázala v mysterióznom thrilleri Neon Demon. Elle aj minulý rok prekvapila postavou divokej mimozemšťanky Zan, ktorá si vyskúšala punkové dobrodružstvá vo filme Ako baliť dievčatá na party.

Foto: @ElleFanningLoveUnofficial

Vášni prepadne aj v historickej dráme Mary Shelley voči básnikovi Percey Shelleym. O odvážne scény tu nie je núdza. Elle vie jednoducho precítiť každú rolu a to na nej tak milujeme !

Foto: @ElleFanningLoveUnofficial

Titulné foto: youtube