Holandská kráska už je vo svete modelingu pojmom. Mohli ste ju vidieť na obálkach magazínov Time, Vogue, Harper’s Bazaar, Seventeen, Elle, Marie Claire, Glamour či Avantgarde. Dokonca pred šiestimi rokmi patrila medzi päť najviac zarábajúcich modeliek na svete.

Foto: Visual Optimism – Blogger

Cesta k herectvu

Doutzen však svet modelingu postupne začal pripadať stereotypný a tak sa nedávno rozhodla ho okoreniť o hereckú kariéru. Začala opatrne, najprv si svoje herecké nadanie otestovala v Holandskej historickej dráme Nová zem. Ovácie kritikov, ktorí si film všimli boli pozitívne, no Doutzen sa zachcelo preraziť viac v hollywoodskych blockbusteroch. I keď opäť opatrne.

Krásna amazonka

Vo filme Wonder Woman A tímovke Justice League si zahrala jednu z mnohých amazoniek strážiacich bájny ostrov. Síce bola na plátne krátko no ani pri Gal Gadot sa nestratila. Jej oduševnená bitka proti mocnému Stepenwolfovi je naozaj uveriteľná a Holanďanka pôsobí v zbroji amazoniek ako by sa v ňom narodila. Uvidíme kam ju jej herecké ambície dovedú, každopádne jej držíme palce.

Foto: Continental

Titulné foto: cityoutletbadmuenstereifel.com