Kolumbijský podnikateľ otvoril rezort, v ktorom zhmotnil všetky najperverznejšie chlapské túžby. Súkromný karibský ostrov ponúka neobmedzené množstvo alkoholu, drog, dve prostitútky na deň a tú najluxusnejšiu párty. Vláda však odkazuje: Prídete? Vyhostíme vás!

Zdroj: Shutterstock.com

Doslova kráľovský pocit svojim klientom sľubuje kontroverzný projekt z Kolumbie. Neznámy majiteľ niekoľkých ostrovov v Karibiku prišiel s projektom Sex ostrova. Štvordňová dovolenka ponúka divoké párty plné alkoholu, drog, neviazaného sexu, a to všetko v tom najvyššom luxuse, aký si viete predstaviť.

Pre tých bohatších

Dovolenka pre dospelých je absolútne all inclusive a limitovaná len pre tridsať šťastlivcov. Každý jeden z nich dostane za približne 4300 eur ubytovanie v superluxusnej vile, plnú penziu s chodmi od prvotriednych šéfkuchárov, maximálnu starostlivosť hotelového personálu a možnosť využiť veľmi bohaté možnosti trávenia voľného času na ostrove. Tu sa štandardná ponuka luxusných rezortov končí a na rad prichádza výpočet tých menej bežných služieb.

Zdroj: Shutterstock.com

Dovolenka snov

Na tridsať zákazníkov je denne pripravených až šesťdesiat krásnych kolumbijských žien, ktoré bez zaváhania splnia každé jedno želanie…

Chceš sa dočítať o Ostrove mužskej fantázie viac? Čítaj januárový BREAK, bedeker úspešného muža!