Laura vyskúšala sugar dating, aby sa dostala zo zlého rozchodu a utiekla každodennému stereotypu. Dnes hovorí o osude a to, že jej muži platia za spoločnosť, si nevie vynachváliť.

Zdroj: Shutterstock.com

Počas týždňa je učiteľkou v materskej škole. Cez víkendy si užíva život na vysokej nohe. Laura je sugar baby. Spoločníčka, ktorú si platia dobre situovaní muži, aby s ňou strávili príjemné chvíle. „Mojou úlohou je dobre vyzerať, byť zábavná, niekedy byť partnerkou na nejakých spoločenských podujatiach či služobných cestách. Jednoducho, byť tu pre sugar daddyho vždy, keď ma naozaj potrebuje. Ale vôbec to nie je tak, že skáčem, ako on píska. Vo vzťahu mám rovnaké práva ako on,“ vysvetľuje.

Zdroj: Shutterstock.com

Pýtame sa na rovinu, či sugar dating nie je len sofistikovanejšou formou prostitúcie a či sa necíti ako zlatokopka. „Každý má právo nazvať si to ako chce, ale keď máte svoje pravidlá a zásady, vôbec by som to neporovnávala s prostitúciou. Prostitútky sú platené za sex, u mňa ide o normálny vzťah. Trávime spolu veľa času, iba medzi sebou nemáme žiadne záväzky, nie je to láska. Možno som tak trošku zlatokopka, nebudem to popierať. Ale podľa mňa jediným cieľom skutočných zlatokopiek je vziať si nejakého starého chlapa a čakať, kedy po ňom bude dediť. A toto v mojom prípade absolútne neplatí,“ hovorí Laura, ktorá presný počet svojich sugar daddies nepriznala, no prezradila, že sex mala len s piatimi z nich. V súčasnosti má dvoch.

Skôr starší

Sugar dating prišiel mladej Slovenke do života ako istá forma vykúpenia. Po dlhom vzťahu sa nevedela vyrovnať s rozchodom. Kamarátka žijúca v Anglicku jej poradila práve sugar dating ako formu terapie. Laura spočiatku nevedela, o čo presne ide, a tak skúšala anglické zoznamky. Tie na Slovensku úplne nefungovali, no keď sa zorientovala a objavila slovenské stránky, všetko začalo fungovať, ako má. „Spadla som do toho a…

Chceš sa dočítať o sugardatingu viac? Čítaj januárový BREAK, bedeker úspešného muža!