Možno ste niekomu povedomá. Napomôžeme. Už ste sa zviditeľnili v televíznej relácii Kutyil, s. r. o. Áno, ale išlo iba o letnú týždňovú záležitosť pri nakrúcaní. Malé odskočenie pred kameru z fitcentra.

Ako sa mladá žena stane cvičiteľkou? Navyše v „pupku“ Petržalky nazvanom Aupark? Mám masérsku školu, ale absolvovala som zdravotnícku nadstavbu v Skalici, čiže som zdravotná sestra. Hlavne však už päť rokov aktívne cvičím, až som sa prepracovala na profesionálnu osobnú fitnestrénerku.

Prepracovala…? Jednoducho som cvičeniu, aj so svojím partnerom, prepadla. Časom som si vytvorila vlastnú klientelu a začala pracovať pre seba.

Osobná trénerka je reklama na krásne telo. Týrate si ho často? Potrebujem cvičiť šesťkrát do týždňa, naozaj som závislá…

Nepripadáte si potom príliš vyrysovaná? Ale mne sa to páči. Keď sa človek vyzlečie a telo je vyšportované a pružné.

Už vám niekto povedal, že posilňujúce ženy vyzerajú strhano, ak nechceme povedať, že pôsobia ako mužatky? Je rozdiel medzi fitnes a ženskou kulturistikou. Ani mne sa nepáči, keď žena vyzerá ako chlap, džgá do seba testosteróny a má obrovské svaly.

Vnímajú to tak aj muži vo vašom živote? Môjmu partnerovi sa tiež páčim. Sme spolu už piaty rok a nesťažuje sa.

A čo mladosť – pochabosť? Už ju máte vari za sebou? Do dvadsiatich siedmich som sa vybláznila dostatočne. Mýlite sa, ak si myslíte, že som nejako opreteky striedala chlapov. Mala som asi päť partnerov.

S vašou vyzývavou vizážou? Prečo nie? Aj keď prebehla iskra, obyčajne som zakotvila v trvalom vzťahu.

Čo vás na mužoch oslňuje? Vtipnosť. A keď sú inteligentní.

To sú všetci, na začiatku… Súhlasím, potom je to už o vzájomnej tolerancii, lebo láska netrvá večne.

Potrebujete ako fitneska k sebe svalnáča – nadupanca? Popravde, mám takého nadupanca. Priateľ Peter sa už dlho venuje kulturistike. Väčšmi laicky, než profesionálne.

Mľandravého intelektuála by ste si k telu nepripustili? Vždy sa mi páčili drsnejší chlapi. Oblečkoví kravatkári, joj, nie!

Kto zosobňuje váš vkus? Sylvester Stallone, je síce malý, ale podľa mňa na svoj vek vyzerá výborne.

Vy ste v dobrej fyzickej kondícii, partner takisto. Máte zrejme pevnú posteľ… Určite, dokážeme s partnerom stráviť v posteli veľa času.

V akom ste znamení ? Som Panna. Horoskopy na mňa sedia. Som puntičkárska.

Plánuje si Panna puntičkársky všetko? Aj stratu panenstva? Tá zvláštna udalosť sa mi pritrafila niekedy v šestnástich. Prvá láska. Skôr sa to stalo zo zvedavosti.

Čo na vás chlapov najviac rajcuje? Odpoviem za vás – prsia… Áno, chlapské pudy sú chlapské pudy. Cítim pohľady, počujem narážky. Plastickú operáciu som si dala urobiť pred piatimi rokmi. Mala som dvojky, úmerné k postave. Keďže som začala cvičiť a chudnúť, prsia sa mi sploštili. Vedela som, že cvičením v hrudníku nenaberiem, preto ten zákrok. Nebanujem.

Myslíte si, že rolu v Kutyilovi by dostala aj plochá Zuzka? Neviem, pravda však je, že k nám do posilňovne chodil cvičiť Andy Kraus aj s programovým riaditeľom ich telky. Navrhli mi spoluprácu. Som mu za to veľmi vďačná. Nakrútilo sa to, zostrihalo, ale už som zasa vo fitku…

Viete si samu seba predstaviť ako hviezdu šuobiznisu? Po odvysielaní Kutyila som sa stretla so ženskou závisťou. Muži, naopak, si ma začali ešte viac všímať.

Čo vám vraví pojem pekný večer? Asi niekde pri mori. Viem si predstaviť prechádzku po pláži, dobrú večeru, hudbu…

V tom nie je veľa rozkoše… Dali by sme si aj vínko, červené. Potom by to mohlo byť o nehe, maznaní, a potom by som nebola proti drsnejšiemu sexu.

Zdá sa, že ste naozaj milovníčka silových športov… No a? Poriadne uchopenie poteší…

Snívate aj o iných erotických predstavách? Čo ja viem, „kolektívnejších“? Jeden riadny chlap mi stačí.

Dokedy mienite viesť sebatrýznivý život plný odriekaní? Je to môj prirodzený životný štýl. Poznám ľudí, čo aj v zrelom veku žijú racionálne, hýbu sa a cítia sa…

Uživíte sa ako trénerka? Áno. Každý z nás má svoju klientelu cvičencov. Posilňovni odvádzame mesačne poplatky za to, že používame ich priestory a stroje, ostatné je naše.

Nie je posilňovňa vo veľkom nákupnom centre skôr „snobáreň“ než telocvičňa? Naozaj sa tam chodia mnohí predvádzať. Je to o výstroji, značkách, ale chodia tam aj cvičiť. Osobného trénera si volia tí, čo potrebujú nad sebou bič a neprekáža im, že za vstup, trénera, konzumáciu vitamínových nápojov a proteínový kokteil po cvičení utratia aj tisícku.

Na druhej strane, vo fitku sa zoznámite s ľuďmi, ktorí nejazdia osobákom z Bratislavy do Malaciek, odkiaľ pochádzate? Je pravda, že Andyho Krausa som v osobáku nestretla… Ani na fotenie do Brejku ma tam neoslovili…

Ste šťastná? Vy, svetácky ošľahaná exhibicionistickými vetrami Auparku? Áno. Ale podmienka je mať duševnú pohodu i vo svete predvádzania sa.

Prinášajú vám vnútornú pohodu aj chlipné pohľady a dvojzmyselné samčie narážky? Buď si ich nevšímam, no a kompliment, ktorý nie je vulgárny, ma vždy poteší.

Už ste niekedy riešili dotieravcov ručne a stručne? Cítim, že máte v ruke dobrý švih i silu… Zatiaľ si nik nedovolil. Mám pocit, ako keby sa ma chlapi báli.

Mali by sa báť? Mňa? Ženy, ktorá rada privoniava k červeným ružiam? Ženy, ktorá si už samu seba vie predstaviť v role matky?