Určite poznáte tú lahodnú chuť tmavej čokolády s výraznou kakaovoorieškovou náplňou, ktorá dostane každého! Ledové Kaštany už niekoľko dekád takto rozmaznávajú naše chuťové bunky. A nová limitovaná edícia posúva gurmánsky zážitok ešte ďalej. Tradičná značka sa rozrástla o nové a úplne jedinečné príchute, ktoré prepájajú čokoládu a chuť kvalitných alkoholických nápojov. Čokoládové tyčinky s likérovou príchuťou sú  ideálnymi spoločníkmi na spríjemnenie jesenných sychravých večerov. 

Závan poslednej slasti

Prvá z novej edície tyčiniek vás omámi tradičnou lieskovoorieškovou náplňou skombinovanou s príchuťou brandy. Vašu obľúbenú horkú čokoládu tak doplní ostrejšia ovocná chuť likéru z Francúzska, ktorý sa vyrába zo starostlivo vybraných odrôd révy, najmenej týždeň kvasí a potom sa postupne destiluje a necháva niekoľko týždňov dozrieť v dubových sudoch po cherry. Zatvorte oči a nechajte sa unášať počas jesenných večerov do francúzskeho kraja, kde vedia ako očariť vaše zmysly. Kombinácia kvalitnej horkej čokolády s príchuťou brandy, ktorá je súčasťou kakaovoorieškovej náplne, vás zaručene nenechá chladnými! 

Likér z kráľovstva tmavého moku 

Ledové Kaštany s príchuťou írskeho likéru sú ako stvorené pre pôžitkárov a milovníkov tradičného írskeho nápoja a vďaka prísadám ako hustá smotana, výberová káva či sladký karamel zažijete v ústach symfóniu chutí. Tyčinka má lahodnú dvojzložkovú náplň, ktorá sa vám pozvoľna rozpustí na jazyku. S čokoládou tak tvoria hriešne dobrú kombináciu, ktorá osladí každé sychravé jesenné popoludnie.

Obe limitované verzie vychádzajú z edície Ledové Kaštany Extra horké a nájdete ich vo vybraných maloobchodných reťazcoch.  Na trhu budú dostupné len obmedzený čas, takže ak patríte medzi priaznivcov netradičných kombinácií,presahujúcich bežné chute neváhajte a hľadajte jesenné novinky v regáloch svojich obľúbených obchodov.