Vďaka rodákovi z Drienovca môžeme obdivovať skvelú kondíciu a obratnosť slávnych hercov a herečiek na plátne. Rikki nám porozprával o svojom kamarátstve s hereckou hviezdou Aaronom Taylorom-Johnsonom, ale i to, aké je trénovať superhviezdy na marvelovský blockbuster.

Rikki Tóth a jeho začiatky

„K športu som mal od detstva veľmi dobrý vzťah, a preto som sa rozhodol pre 8-ročné Športové gymnázium v Košiciach. Mojím cieľom stále bolo uplatniť sa ako tréner,“ Povedal Rikki. Trénovať celebrity je asi vrcholom a snom každého osobného trénera pracujúceho na fitness scéne a, samozrejme to inak ani v prípade Rikkiho.

Jude Law s Rikkim Tóthom. Foto: archív R.T.

Vytrénované hviezdy

„Popri tvrdej práci to bola aj štipka šťastia, bol som v správnom čase na správnom mieste. Začal som pracovať v prestížnom členskom klube, kde boli celebrity samozrejmosťou, a tak sa to pomaly všetko rozbehlo.“Rikki sa usadil v Los Angeles a zvučné mená trénuje dodnes. Dokonca sa aj bližšie spriatelil s „áčkovým“ hercom Aaronom Tylerom Johnsonsom, ktorého trénoval pre film Godzilla či Kick Ass. Hviezdy Djimon Hounsou aJude Law zas s Rikkim naberali slavy pre superhit Catain Marvel. Krásne vyšportované telo zaručil rodák z Drieňovca aj Elizabeth Olsen.

Elizabeth Olsen s Rikkim v telocvični. Foto: archív R.T.

Viac si o Rikkiho práci môžete prečítať v exkluzívnom štvorstranovom rozhovore v okóbrovom magazíne BREAK.

Titulná foto: archív R.T.

Mohlo by vás zaujímať:

Rado Markovič dotvára filmové svety