Popierajú zákony fyziky! Juhokórejský taekwondo tím predviedol dych vyrážajú show, počas ktorej sa rozkopávali drevené doštičky v neuveriteľných výškach. Všetky tie kung-fu filmy boli teda bez filmových efektov?!

Vďaka filmovej legende Tiger a drak zrejme každý z nás apoň na chvíľu zatúžil ovládať efektné kopy a údery, ktorými sú ázijské bojové umenia známe. Hneď potom, čo vytriezviete z prvotného nadšenia, začnete pochybovať o tom, že výkony bojovníkov boli bez filmových efektov. Jedine, že by ste sa mýlili.

Kung-fu ako z filmu, ibaže v skutočnosti!

Na tohtoročnom svetovom festivale bojových umení World Taekwondo Hanmadang, slovo hanmadang znamená festival, predviedol South Korea Taekwondo team show, ktorá okamžite získala prívlastok virálna. Video zo show obletelo svet už pár hodín po zverejnení. Najlepší taekwondo bojovníci z Južnej Kórei totiž predviedli techniky, ktorými dokazujú, že aj tie najšialenejšie kung-fu bojové scény môžu byť reálne a nie sú na ne potrebné žiadne filmové triky.

Rozlámať drevenú doštičku vo výške okolo 4,5-metra je úctyhodný výkon aj vo svete profesionálov a na laickú verejnosť pôsobí o to šialenejšie. Ostatne posúďte sami. Už googlite najbližšiu telocvičňu a trénera na taekwondo?

Amazing Korean Taekwondo

Jaw dropping Korean Taekwondo team performance <3

Posted by Korean DramAmazing on Monday, August 13, 2018

Mohlo by vás zaujímať:
Plogging zabije nudu pri behaní