Pomerne malý hotel The Reef by CuisinArt v Karibiku je oázou relaxu a pokoja, ale nie pre úplne lenivých. Obrovské množstvo ponúkaných aktivít návštevníkov strhne a zobudí v nich vášnivých športovcov. Večerný drink v jedinečnom bare bude o to zaslúženejší.

foto: www.slh.com

The Reef by CuisinArt ponúka osemdesiat luxusných apartmánov od kategórie junior s výhľadom na záliv či more v hlavnom komplexe až po unikátne izby situované na pláži. Už v samotnom lobby ohúri hotel návštevníkov dramatickým výhľadom na krásy Karibiku. Koktailový bar je od podlahy cez výzdobu až po strop ručná práca, rovnako ako autorské miešané nápoje, ktoré poprední barmani pripravujú špeciálne pre hotel. V jacht klube sa servírujú raňajky a večere na pozadí s východom či západom slnka. V ponuke je široká škála jedál, no tie najväčšie špeciality nájdete v Tokyo Bay či Plážovej reštaurácii. Doslova každý tu bude rozmaznávať svoje chuťové poháriky.

Biele pláže The Reef by CuisinArt

Hi_HUAXATR_81482877_Breezes_on_the_Beach_The_Reef_Anguilla.jpg

foto: www.slh.com

Hotel prirodzene odráža aktuálne trendy, preto je tu venovaná veľká pozornosť zdravému životnému štýlu a športu. Biela piesočná pláž je ideálnym miestom pre sunrise jogu, meditácie či kúpeľné procedúry v bazénoch. Milovníci fitnes a vodných športov o jedinečnú atmosféru luxusnej pláže rozhodne nebudú ukrátení.

Raj športovcov

Hi_HUAXATR_81483205_Kayaks_and_drone-300dpi.jpg

foto: www.slh.com

Kajak so skleným dnom, šnorchlovanie, paddleboarding či vodná trampolína – to všetko je len rýchly výpočet doplnkových aktivít ponúkaných hotelom The Reef by CuisinArt. Či máte tieto športy v malíčku alebo si ich chcete len vyskúšať, nie je lepšie miesto. Pokojné blankytné karibské more je dokonalým ihriskom pre milovníkov vodných športov všetkých úrovní.

Najväčší park v Karibiku

Hoteloví hostia môžu využiť zvýhodnené vstupné do neďalekého vodného parku Anguilla Watersports v Cove Bay, ktorý je najväčším nafukovacím vodným parkom v Karibiku. Nadšení golfisti istotne nepohrdnú privátnym šampionátom v klube Cuisinart.
Hotel je maximálne eko friedly, preto je väčšina energie solárnej. Nadšení návštevníci sa dokonca môžu prihlásiť na prehliadku hotelovej solárnej elektrárne. Relax si tiež užijete v moderných butikoch, jazdou na koni po pláži a mnohými ďalšími aktivitami.

Mohlo by vás zaujímať:
Luxusné cestovanie mení svojú tvár