Ideálne pre tých najzvrhlejších. Aj tak by mohol znieť slogan vskutku šialeného biznisu, ktorý má údajne korene vo vyhlásenej Barcelone. Bordel s umelými pannami je trend, ktorý sa šíri Európou a zažíva skutočne divoké obdobie. Podnikateľ z hlavného mesta Katalánska tvrdí, že to bol práve on, kto otvoril vôbec prvý verejný dom tohto typu na svete. Nakoľko je celý biznis zahalený rúškom tajomstva, ťažko povedať, do akej miery ide o marketing a koľko pravdy je v jeho tvrdení.

Začali Aziati?

Isté je však jedno. V ázijských krajinách sa robotika teší obrovskej popularite, čoho dôkazom sú menej či viac vydarení roboti na každom rohu, slúžiaci na tie najšialenejšie účely. A neobchádzajú ani sexuálne služby. Tie sú extrémne populárne, najmä medzi mužmi, ktorí za prácou cestujú na celý týždeň a nechcú byť neverní. Nie je preto vylúčené, že myšlienka verejného domu, kde všetky služby vykonávajú sexuálni androidi, vznikla práve tu. Vráťme sa však do Barcelony.

Presídlil na on-line


Sergi Prieto svoj verejný dom pôvodne otvoril neďaleko turisticky vyhlásenej La Rambly. Jeho nadšenie z nekonvenčného biznisu schladlo, keď narazil na celkom masívny odpor konzervatívnejšie uvažujúcich ľudí. V správny čas stihol spraviť dôležité strategické rozhodnutie. Keď do jeho domu zábavy vtrhla policajná hliadka s rozkazom na okamžité zastavenie činnosti a zabavenie všetkého podozrivého, našli len prázdne priestory. Sergi Prieto sa stihol kamsi presťahovať a začal biznis riešiť on-line.
Sex s údajne hyperrealistickou bábikou si v Barcelone môžete užiť, keď sa zaregistrujete na stránke bordelu, vyberiete jednu zo štyroch ponúkaných silikónových kňažiek lásky a zaplatíte podľa vyžadovaných služieb od osemdesiat do dvesto eur. Ak ste pár, zábava vás vyjde o niečo viac. Následne dostanete adresu a zážitok sa môže začať. Podľa diskusií na stránke sú priestory zariadené veľmi vkusne a máte na výber, či si chcete užívať roboromantiku alebo si na gigantickej obrazovke spríjemňovať sex s robotom pozeraním porna. Teda ponuka je solídna. Sergi sa pre zahraničné médiá stihol posťažovať, že tento biznis naozaj nie je jednoduchý. Riešil už niekoľko prípadov, kedy zákazníci chceli zážitok simulujúci znásilnenie. Katalánskemu podnikateľovi sa podarilo týchto zvrhlíkov zbaviť, až keď im začal hroziť žalobou.

Bordel aj v nákupnom centre

Z verejného domu, kde slúžia výhradne umelé panny, neboli nadšení ani v Anglicku. Spoločnosť sídliaca v Tyne and Wear, metropolitné grófstvo na brehoch Severného mora, po roku prevádzkovania svojho biznisu dostala vyrozumenie, že musí okamžite zastaviť činnosť a vypratať obchodné priestory. V nákupnom centre, kde sídlili, pritom počas svojho pôsobenia nezaznamenali jediný konflikt. „Nespokojná skupinka bola v mizivom počte, nemali sme žiaden problém s prenajímateľom ani so susediacimi obchodmi. Mnohí dokonca ani nevedeli, čo presne robíme,“ povedal pre miestnu tlač majiteľ. Podarilo sa mu vzbudiť vlnu záujmu najmä tým, že po súdnom zrušení prevádzky nemal kapacity na to, aby v stanovenom termíne odniesol a uskladnil všetky sexrobotky, tak ich formou lotérie rozdal. Záujem bol skutočne obrovský, nakoľko išlo o humanoidy v priemere za 33-tisíc eur. Mnohí fanúšikovia a „fajnšmekri“ s nižším rozpočtom si tak prišli na svoje. Angličan na biznis nezanevrel. Presťahoval sa a s obmedzenejšou ponukou pokračuje. Jeho vízie do budúcna sú dokonca veľmi pozitívne. „Myslím si, že to, čo sa stalo, rozšírilo povedomie o sexuálnych bábikách a podarí sa nám tak zmiesť to nezmyselné tabu, ktoré okolo tohto druhu zábavy je. Veľa ľuďom takýto sex vyhovuje oveľa viac.“

Pod Eiffelovku

Lily, Sofia a Kim úradujú v najromantickejšom meste sveta. Nie, nie sú to podnikavé Parížanky. Sú to umelé panny, ktoré vám v tajnom dome nerestí splnia tie najtajnejšie sny. Postup je takmer totožný s tým v Barcelone, tu si však viete vybrať len z troch charakterov. Tento verejný dom sa líši od iných aj tým, že má v ponuke aj virtuálnu realitu. Teda zatiaľ čo sa budete šantiť na oceľovej kostre potiahnutej naozaj jemným a na dotyk príjemným silikónom, pred očami budete mať skutočnú ženu. Nevestinec popisuje tento zážitok ako niečo, pri čom sa nemusíte zbytočne zaťažovať fantáziou a môžete sa lepšie sústrediť na rozkoš.

Seriózna budúcnosť

Extravagantný biznis vôbec nie je doménou malej skupinky úchylákov. Londýnsky kongres Láska a sex s robotmi bolo seriózne odborné zhromaždenie vedcov z celého sveta, ktoré sa tešilo obrovskej popularite. Jednoznačným záverom tohto zasadnutia bolo, že sex s robotmi sa stane novou normou. Téme sa venoval tiež nemecký časopis Spiegel, ktorý v článku Budúcnosť sexu tvrdí: „Sex s ľuďmi by mohol byť čoskoro vecou minulosti.“ Dôkazom má byť aj ambiciózny projekt sex robota Harmony, ktorý by mal byť v najnovšej verzii takým významným míľnikom, že po zavedení do predaja sa začne nová história sexuálnej robotiky.

Mohlo by vás zaujímať:
Gigi Hadid je sexi vo všetkých outfitoch