Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans je 2D bojová plošinovka, presiaknutá nostalgiou a to samozrejme vidieť hneď na prvý pohľad. Retro pixelartová podoba obom hrdinom sedí, i keď samozrejme nesedí každému. Hlavne neskoršie ročníky budú asi nad grafickým spracovaním ohrňovať nos tie skoršie si zas budú mydliť ruky s myšlienkou, že si hru zahrajú aj na svojom staršom stroji.

Bud Spencer a Terence Hill nesklamú

Táto videohra je naozaj pre fanúšikov oboch hercov. Ak sa nahneváme budeme zlý, Malý unavený Joe, Pravá a ľavá ruka diabla. Ak si tieto kultové filmy známej dvojice vybavujete budete sa baviť. Príbeh síce trošku kostrbato popreplieta najznámejšie filmy dvojice vy sa preplietate s vybranou postavou dlhšími alebo kratšími lokalitami. Každá postava samozrejme má iné vlastnosti. Bud dokáže rozdávať silné facky a päste s kombami sú smrtiace aj pre päť útočníkov naraz.

Foto: Buddy Productions

Rôznorodá zábava

Zažijete prestrelky, bitky v baroch a reštauráciách, naháňačky s autami motorkami a dokonca i závod na buginách. Humornou vsuvkou sú napríklad závody v jedení párkov a pití piva. Celé dobrodružstvo vás sprevádzajú songy a hudba z jednotlivých filmov a dotvára tak perfektnú nostalgickú atmosféru. K letným večerom je hra ako stvorená. A to ako v kooperácii, tak i po sieti.

Titulné foto: Buddy Productions

Mohlo by vás zaujímať:

Far Cry sa hrá stále skvele!