Vstávať skoro ráno? A ešte k tomu v pondelok? Bolí to, no dá sa to prežiť. Ak vám pondelkové ráno spríjemňuje sexi zadoček alebo exotické zlatíčko. Victoria My Nguyen má skoré rána očividne rada. Aj tie pondelkové. Veď kedy je lepší čas na zvodné krútenie sa len v sexi spodnom prádle?

Vietnamsko-americká dračica sa veľkej popularite teší už zopár rokov. Nešlo však všetko ako po masle. Aj keď s modelingom koketovala už v roku 2012, ako dvadsaťročná, popularita prišla až o dva roky neskôr. Aj preto prišlo sťahovanie do Los Angeles, kde v jednom z typických apartmánov tiež vzniklo video nižšie, v spolupráci s fotografom Enigmatt.

Valcuje Instagram

Victoria okrem modelingu úspešne zvláda aj sociálne site. Dokonca si vyslúžila titul instagramová senzácia. Ono vlastne nieť sa čo čudovať s viac ako 726 tisíc followermi. A to len na hlavnom účte. Na polaroid a fitness ich nazbierala ďalších zopár tisíc.

Inak nedostali ste, z ničoho nič, chuť na Pho Bo alebo Bún chá a na výlet do Los Angeles? My asi vieme, kde budeme dnes obedovať a máme pocit, že tie pondelky s určitými spríjemneniami fakt nie sú až tak zlé.

Victoria My Nguyen // „Early Mornings“ from enigmatt on Vimeo.