Videohra The Crew pôsobila pred pár rokmi ako svieži vietor, ktorý sa snažil obohatiť trh, kde vládol predovšetkým kult Need for Speed. Dôraz na multiplayer a kooperačnú hru bol v automobilových arkádach nevídaný, no dieru do videoherného sveta nespravil.

CREW nie je úplne bez chyby

Vývojársky tím Ivory Tower pochádzajúceho z kolosu UBISOFT sa chcel poučiť z chýb a najmä začal bojovať proti hernému stereotypu. Čo si budeme hovoriť, ten je v hrách z motošportu veľmi častý, a tak sa s kamarátmi môžete pokojne stretnúť v zápolení medzi automobilmi, člnmi a lietadlami. Už prvé ukážky však naznačovali, že otvorený svet pre takmer všetko, čo má motor, si vyberá svoju daň na plynulosti grafiky a modelovaní prostredia. A rôznych bugov, chýb s pripojení a bohužial aj nechceného stereotypu.

Dôležité opravy

Vypustením hrateľnej bety sa mnohé chyby neodstránili a tak aj po hraní plnej verzie prišli patche. Opravy opravy a zase raz opravy. Len v stredu (25. júla) vyšiel opravný patch, ktorý priniesol žiadané zmeny. Napravil kooperačné disciplíny v leteckom freestyle, opravil icon s odmenami, zlepšil ukladanie svojho obľúbeného automobilu a priniesol množstvo opráv v stabilite jazdných modelov a pod.

Skúšky schopností

Nič sa ale nezmenilo na tom, čo hráči najviac miluovali. Majú k dispozícii obrovský herný svet, mapu, kde vás čaká množstvo aktivít, súťaží, časoviek, závodov či extrémnych výziev. Máte k dispozícii desiatky skvelých strojov.

Zajazdíte si napríklad na terénnej motorke KTM, asfalt budete trhať Viperom SRT GTS, kraľovať v oblakoch napríklad Pilatusom PC-21 a rozrážať vlny s dravým člnom Jaguar VECTOR V40R. Stereotyp teda nehrozí, keďže môžete umne prepínať medzi jednotlivými dopravnými prostriedkami. Grafická stránka nesklame a otvorený svet ponúkne v plynulej podobe. Vaše schopnosti i počet vodných cestných či vzdušných tátošov sa časom zvyšujú. The Crew vie pobaviť najmä po sieti, no svoje si splní aj ako podarená arkáda, ktorá má stále čo ponúknuť.

Titulné foto: UBISOFT