Na pracovnom pohovore sa predpokladá, že budete mať oblek. Na rande sa ale čaká, že budete vyzerať dobre, no a to môže znamenať v podstate čokoľvek. Každej žene sa páči niečo iné, takže veľa šťastia.

rande

Ak je to prvé rande (alebo ktorékoľvek medzi prvým a šiestym), vaše oblečenie hrá ohromnú dôležitosť a nájsť správny balans vyžaduje množstvo premýšľania.

Venujte pozornosť tomu, kde ste sa stretli (predpokladajme, že nie všetci sa stretávajú len online). Predsa len inak sa budete usilovať zapôsobiť na ženu, ktorú ste celé mesiace stretávali v posilňovni a inak na opernú divu. Našťastie tu máme aj zlatú strednú cestu – pánska móda, ktorou nikoho neurazíte.

Nesnažte sa oslniť. Nie ste páv a na dospelo rozmýšľajúcu ženu šaráda žiadny dojem neurobí. Brať si na seba veľké logá, žiarivé hodinky alebo sa celkovo pokúšať vyzerať mladšie a zábavnejšie je priamou cestou do pekla.

Výrazné vzory sú vecou vkusu, takže výrazne ohrozujete svoje šance, pretože vaša vysnívaná žena ich môže neznášať. Cieľom je vypadať neutrálne, aby bolo možné do vás premietnuť akúkoľvek ideu, a napriek tomu nestratiť vlastnú osobitosť.

Samozrejme, ak sa bežne obliekate úplne odlišne ako väčšina populácie, spraviť výrazné zmeny by mohlo znamenať katastrofu. Nebudete sa cítiť vo svojej koži, čo sa odzrkadlí aj navonok.

Oblečte sa podľa udalosti

rande

Ak idete na večeru, nemusíte si brať rovno oblek. Bude to vyzerať, že sa príliš snažíte. Biela košeľa, tmavé džínsy a k tomu blejzer či pulóver. S týmto nešliapnete vedľa a budete vyzerať dobre.

Na kultúrnu prechádzku po galériách alebo múzeách môže byť oblečenie podobné ako na večeru, ale o niečo uvoľnenejšie. Napríklad môžete siahnuť po béžových chinos nohaviciach, bledomodrej košeli a zaujímavých teniskách.

Ak idete na akciu ktorá už sama o sebe vyžaduje dress code, ako je napríklad návšteva divadla a podobne, dodržte ho a nechoďte tam v lyžiarskom svetri.

Určite sa vyhnite trekovej obuvi a mikinám. Nič proti nim, ak sú súčasťou oblečenia, ktorom chodíte po horách či v záhrade. Ak ale idete na schôdzku so ženou, ktorú chcete zaujať, zamyslite sa nad svojím oblečením. Skôr ju očaríte v džínsoch a košeli ako mikine.

rande

Obrovskú pozornosť venujte aj svojej obuvi. Istota, že sa na ňu žena či muž určite pozrie, je rovnaká ako to, že vyjde slnko. Podľa topánok si spravia obrázok o každom, s kým hovoria. Absolútnym základom je čistota a určite by nemali byť vychodené, nie to ešte deravé. Topánky o vás prezradia viac, než by ste povedali, preto ich nepodceňujte.

Mohlo by vás zaujímať:
10 romantických spôsobov, ako požiadať ženu o ruku
Čaká vás rozlúčka so slobodou? Páni, toto sú tie pravé mestá!