Spomenúť len tak, medzi rečou o tom, aký nekompetentný je váš šéf aj slovká „vezmeš si ma?” môže byť pre niekoho funkčná taktika, no partnerku tým určite nepotešíte. Väčšina žien túži po romantickej chvíli, ktorú si budú pripomínať.

Napríklad v momentoch, kedy by vás najradšej zaškrtili, lebo ste nenakúpili občerstvenie pre hostí, nevyniesli preplnený kôš alebo nezaplatili poplatok za smeti načas. Preto by mal aj chlap tvrdý ako skala trochu „zmäknúť” a vytvoriť pre svoju nastávajúcu takú spomienku, na ktorú nezabudne.

Spôsob #1: Romantická večera pri sviečkach

Odporúčame len tým, ktorí vedia variť viac vecí, ako čaj a sáčkovú polievku. Napríklad Boeuf Bourguignon, ktoré nám síce znechutili vývarovne a jedálne svojím kulinárskym umom aj prekladom do slovenčiny – hovädzie po burgundsky. No podľa tradičného receptu s kvalitným vínom, zajedané chrumkavou francúzskou bagetou to je vážne orgazmický zážitok. Nesnažte sa pchať prsteň do jedla, lebo vám dá zaplatiť zubára. Vhodný moment nastane počas vychutnávania si šťavnatého hovädzieho.

Spôsob #2: Romantická večera pri sviečkach + plesnutie sa po peňaženke

Neviete variť. Ak máte peniaze, je to OK. Ak ich nemáte, začnite šetriť. Nemusíte ju zobrať do najdrahšej reštaurácie, ani v lacnejších podnikoch ale nemusíte byť držgroši. Ak nie ste prirodzení showmeni a extroverti, ktorí majú radi pozornosť iných stolov, rezervujte si tiché a nerušené miesto v podniku.

Spôsob #3: Wellness pobyt

Namasírovaní, vyplávaní, oddýchnutí. Spokojne unavení v posteli, práve dorazila fľaša šumáku, kytica ruží a Slovakia party mix. Stlmte svetlá a dajte si na seba niečo slušnejšie. O chvíľu budete na Instagrame.

Spôsob #4: Výlet

ako požiadať ženu o ruku

foto: Bigstockphoto.com

Po vlastných alebo na bajkoch. Na tiché, pokojné miesto v prírode s krásnym výhľadom. Len vy dvaja a ligotavý prsteň, ktorý neustále kontrolujete vo vrecku.

Spôsob #5: Hobby

Ročne prečíta 100 kníh, vymodeluje 1000 hlinených sošiek alebo naaranžuje 10 000 kytíc? Podporte ju v koníčkoch a kúpte jej niečo, čo ocení. K hobby starter packu pridajte tiež romantické psaníčko a kúsok kovu v hodnote 4 výplat. Keď ho bude rozbaľovať, snažte sa byť nablízku. Chcete vidieť reakciu, a tiež sa uistiť, že si toto nenápadné romantické gesto vôbec všimla a omylom nevyhodla niekoľkomesačné úspory do koša.

Spôsob #6: Rande

Cestujte v čase. Spomeňte si, aké to bolo, keď ste zvládali piť do rána, vaše srdce ani pečeň ešte neboli tvrdé a nápady, ako ju zaujať, sa vynárali samé od seba. Zoberte ju na vínko, do kina, alebo len na prechádzku večerným mestom či k rieke. Ak nebudete tragicky nudní, vhodný moment sa naskytne pri jednom z objatí.

Spôsob #7: Raňajky do postele (rizikové)

ako požiadať ženu o ruku

foto: Bigstockphoto.com

Veľmi romantický, no rizikový spôsob požiadania o ruku. Aplikujte podľa empírie. Ak je žena zrána podráždená, za žiadnych okolností sa o tento kúsok nesnažte, lebo vás pošle… kade ľahšie a pôjde si spraviť kávu. V opačnom prípade buďte ako medík, spravte jej raňajky konzistentné s aktuálnou diétou (Mačingová, keto, bielkovinová…), pridajte kvietok a ako dezert jej dajte miniatúrnu okovu zdobenú diamantom.

Spôsob #8: Cigarettes after sex

Ležíte spotení po noci vašich životov, lapáte po dychu, tí šťastnejší, ktorým polovička dovolí fajčiť v byte, si rovno zapália v posteli po vzore svojich noirových hrdinov. BEM! Vyznanie, dlhé pohľady, predanie artefaktu. Slzy šťastia. Alebo smútku. 50 na 50.

Spôsob #9: Najromantickejšie miesto na svete je (doplň)

ako požiadať ženu o ruku

foto: Bigstockphoto.com

Trošku klišé, no sami musíte vedieť, či ju to nadchne. Ak sa zamilovala do nejakého miesta, má naň pekné spomienky a rada sa naň vracia (alebo by aspoň chcela), je to jasná voľba. Požiadajte ju o ruku v nočnom Paríži, horúcom Miláne, alebo aj v spocenej Rimavskej Sobote, ak sa jej tam z nejakého dôvodu páči.

Spôsob #10: Teach me, master!

Kombinácia všetkých predchádzajúcich možností. Vyžaduje si svedomitú prípravu, načasovanie a schopnosť improvizovať, pretože sa určite niečo poserie. Takéto eso z rukáva vytiahnu len tí najlepší z nás. V skutočnosti by vás žena po podobne nabitom dni mala požiadať o ruku sama, takže keď jej dáte ligotavý prsteň, ste už za vodou.

Mohlo by vás zaujímať:
Čaká vás rozlúčka so slobodou? Páni, toto sú tie pravé mestá!