Všimli ste si tie páriky, v ktorých on vyzerá akoby inšpiroval Victora Huga pri písaní Chrámu Matky Božej v Paríži a ona Mattela pri navrhovaní Barbie? Nejde to do kopy, že? Ako sa mu to podarilo? Buď je nechutne bohatý alebo má v hlave. Za noc asi nezbohatnete, no do hlavy čo to natlačíte. Aby ste, ale zasa nezačali zbytočne študovať kvantovú fyziku, prebehnite si naše tipy, ako ju dostať vašou inteligenciou.

Vášnivý záujem o niečo
Vlastne je jedno do čoho ste úplne šialene zbláznený. Podstatné je, aby ste o tom dokázali zapálene rozprávať. Dostanete ju do varu nie faktami, ale vašou vášňou a záujmom. To je to, čo upúta a udrží jej pozornosť. Ak ste práve vy ten jediný fanúšik Fiatu Multipla a dokážete o tomto nevkuse na štyroch kolesách s vášňou rozprávať, ako o tých najvzácnejších perlách, pôjdete z baru domov s milovníčkou Bentley bez väčšej námahy.

Knihomoľ bez hanby
Chcú intelektuálov. Ak dokážete presvedčiť, že vás baví čítať a dokážete plynulo o čítaní rozprávať, máte ju na lopate. Stačí zasunúť. Nemusíte sa pritom báť, že by ste na knihy zbalili jedine nejakú knihomoľku. Spokojne môže ísť o jednorázovku, ktorá dokáže zmršiť gramatiku aj v správach obsahujúcich výhradne emotikony. Rozhodujúci je opäť faktor zapálenia vo vašom rozprávaní. Môžno, ako bonus, skúste vylepšiť schopnosť príbehového rozprávania. Nečakaná zápletka, gradácia, intonácia… to sa ešte len budú diať veci.

Cudzie slová
Bude sa usmievať, prikyvovať, bude sa tváriť, že vám rozumie, no jediné čo jej pobeží hlavou bude, že ste ten jediný a pravý. Aspoň na nadchádzajúcu noc. Použite pred ktoroukoľvek trochu sofistikovanejší slovík a je vaša. Opäť, milujú intelektuálov, aj keď im nerozumejú. Akurát si dajte pozor, aby to čo rozprávate dávalo zmysel. Nie pre každú to musí byť vrava ako z inej planéty.

Majte prehlad
I keď sme v predošlých bodoch práve nelichotili intelektu vášho objektu večera, nie každá je vytretá ako tanier po nedeľnom obede. Mať prehlad v aktuálnom spoločenskom dianí by malo byť pre vás samozrejmosť. Preto by ste nemali váhať vyskúšať aj tieto témy pri udržiavaní konverzácie. By ste sa čudovali, koľko z nich sa chytí a budú s vami názorovo súperiť. A to je pre vás len a len dobre.

Vaše sny sú cesta
Je v tom akási skrytá rovnica. Ak máte sen, idete si za ním, robíte preň maximum a dokážete o tom zanietene rozprávať, vycíti že má zmysel, aby do vás investovala čas, energiu a možno aj budúcnosť. Ak ste len nímand, ktorý síce rozpráva ako bude raz milionár, no zároveň len plače ako sa všetko nedá, všetci sú proti a ešte sa aj priznáte, že ste posledné desiatky rokov preležali pasívne na gauči, nemôžete sa čudovať, že vám chrstne panáka do tváre a ide o stôl ďalej.

Majte prehľad vol. 2
Nadšene rozprávať o futbale či pive celé hodiny tiež nie je úplne lístok na divokú húsenkovú dráhu jej živočíšnych túžob. Ak pozorujete, že ju to, čo rozprávate, akosi prestáva baviť, zmeňte tému. Sama nadhodí tému na rozhovor? Chyťte sa jej a rozprávajte. Ak vám ponúkne niečo, o čom nemáte ani šajn, zrejme ju stratíte. Chápete? Všeobecný preľad je základ!

Vsaďte na emocionálnu inteligenciu
Jedna vaša stránka je inteligencia ako taká. Druhá je emocionálna inteligencia. Ak na ňu budete neustále chrliť suché fakty a predvádzať čo všetko viete, no nebudete reagovať na to ako sa tvári, či si povzdychla a nebudete skúmať jej neverbálnu komunikáciu, stratíte ju. Treba reagovať na prejavené emócie a treba podľa nich upraviť stratégiu balenia. Ženy sa zhodli, že emocionálne inteligentný muž, je citovo dostupný muž. A to ony chcú.

Mohlo by vás zaujímať:
Sebavedomie je recept na lepší život
Vzhľad robí človeka