Chystáte sa vliezť do chomúta, no ešte predtým si chcete užiť perfektnú rozlúčku so slobodou? Pánsku jazdu môžete smelo poňať vo veľkom štýle, vycestovať do zahraničia a zabaviť sa v niektorom z nasledujúcich miest. Ľutovať určite nebudete!

Amsterdam (Holandsko)

Existuje lepší spôsob na začatie tohto zoznamu, ako je Amsterdam? Holandská metropola je už dlhé roky obľúbeným miestom na rozlúčky so slobodou, či už dámske alebo pánske. Predsa len: keď víkend bez prekážok, tak v Amsterdame. Pivo kúpite za skvelé ceny, hoci kvôli destilátom budete musieť siahnuť do peňaženky o čosi hlbšie. V Amsterdame nájdete aj veľa striptízových klubov a bar na každom kroku. Len pozor, nerobte nič, kvôli čomu by vaša nastávajúca chcela zrušiť svadbu.

Barcelona (Španielsko)

rozlúčka so slobodou

Medzi najlepšie miesta na rozlúčku so slobodou nepochybne patrí aj Barcelona, hoci nepatrí k tým najlacnejším voľbám. Bez ohľadu na to, čo od svojej pánskej jazdy očakávate, nájdete si tam to svoje. Dajte si pivo, odskočte si na pláž alebo sa zvezte na vodných lyžiach. Preskúmajte mesto a všetky úžasné veci, čo ponúka, a na chvíľku si oddýchnite v arabských kúpeľoch. V Barcelone však nie je núdza ani o adrenalínové zážitky. Nájdete tam tiež veľa reštaurácií a barov, no mnoho klubov dbá na dress code, takže sa nahoďte. Mali by ste si však dávať pozor na vreckových zlodejov, najmä ak už budete mať pár drinkov za sebou.

Praha (Česko)

Jeden z klenotov skvelých na rozlúčku so slobodou máme aj u našich českých susedov. V meste vládne čulý ruch, a to nielen cez deň, ale aj v noci. Jednoducho, pár bláznivých nocí je garantovaných. Buďte pripravený, že v starom meste si za nápoje priplatíte. Nepochybnou výhodou však je, že sa nebudete trápiť s jazykovou bariérou.

Budapešť (Maďarsko)

Budapešť je takým lacnejším variantom Prahy, možno aj preto patrí medzi najlepšie miesta na rozlúčku so slobodou. Pamätajte však na to, že maďarský alkohol je poriadne silný, takže možno budete chcieť byť verní už známym značkám. Ak sa ale rozhodnete vyskúšať niektorý z miestnych destilátov, môžete si opicu vyliečiť v obľúbených termálnych kúpeľoch.

San Antonio (Ibiza)

rozlúčka so slobodou

Ak túžite po klasickej rozlúčke so slobodou, ktorá zahŕňa kluby, pitie a sporo odeté dámy, tak Ibiza je jasnou voľbou. Lacné nápoje, slnko, pláže a oveľa viac klubov, ako si dokážete vôbec predstaviť. Jednoducho, Ibiza je párty mesto. Dokonca aj Wayne Rooney tam mal svoju rozlúčku so slobodou.

Edinburgh (Škótsko)

Edinburgh je po celom svete preslávený ako mesto festivalov. Ale aj keď ho navštívite inokedy ako v lete, rozlúčka so slobodou bude určite úspechom. Vďaka kultúre pubov a pohostinstiev budete mať vždy kde stráviť noc či deň. Na svoje si prídu aj milovníci kvalitnej whisky, keďže na takmer na každom rohu sa môžete zúčastniť ochutnávky. Žiadna rozlúčka so slobodou nesmie obísť Royal Mile, ktorý sa zatvára ráno o šiestej a už dve hodiny je otvorený opäť.

Samozrejme, na zahraničnú rozlúčkovú párty je dobré vopred sa dôkladne pripraviť

Zabezpečte si letenky, ubytovanie a aspoň trochu sa predom zoznámte s miestom, kam sa chystáte. Aby sa zo skvelej pánskej jazdy nestalo celonočné hľadanie dobrého baru, od ktorého ste vhodne oblečení a je tam taká atmosféra, ako potrebujete. Pred odchodom na rozlúčku so slobodou si určite nezabudnite vybaviť dôležité cestovné poistenie do zahraničia. Predsa len, nikdy neviete, čo sa môže pri takom bláznení pritrafiť.