Návrat k sláve, akú zažívala austrálska speváčka najmä v deväťdesiatych rokoch, je už prakticky nemožný, no kto povedal, že by sympatická femme fatale nemohla i teraz preraziť so skvelým albumom. Už je na trhu nejaký ten piatok ale zaslúži si dlhšie počúvanie. Nová doska nie je plná romantických vyznaní ako tie predošlé.

Popová ikona vás dostane

Kylie sa rozhodla všetky svoje pocity zo svojich nešťastných vzťahov vyspievať a dáva v skladbách najavo, že sa už kvôli mužom nehodlá trápiť. A to všetko v pozitívnych chytľavých tónoch. Pilotný singel Dancing to len potvrdzuje, rovnako ako návyková skladba Stop Me from Falling či výborná tanečná pieseň A Lifetime to Repair. Pamätníkov poteší aj skladba Raining Glitter, ktorá im bude evokovať popové piesne sedemdesiatych rokov.

foto: youtube

Stále sexi a v kurze

Všetky skladby spájajú staré melódie s aktuálnymi elektro-popovými beatmi. Pre milovníkov pomalšieho tempa si speváčka pripravila duet s folkovým spevákom Jackom Sacorettim v skladbe Music’s Too Sad Without You. „Za svoj album Golden si Kylie zaslúži zlatú medailu,“ píšu zahraniční kritici. My s nimi môžeme len súhlasiť.  Kylie si upratala aj v súkromí a nenechá sa chlapmi vodiť za nos. Stará sa o seba, je stále sexi a žiadúca. Proste tak ju máme radi!

Titulné foto: Vogue

Mohlo by vás zaujímať:

The Editors bavia hudbou desaťtisíce ľudí