Všetkých nových členov predplatiteľského klubu BREAK odmeníme štýlovou antikorovou kľúčenkou KEYGOES:Chilli, ktorá je ideálnym módnym doplnkom, ale aj šikovným pomocníkom fanúšikov pálivého. Spolu s kľúčenkou noví predplatitelia získajú tiež dve náplne, Habanero a Bhut Jolokia.

Poriadnu dávku pálivého máme pripravenú tiež pre jedného z našich verných predplatiteľov. Pre vyžrebovaného šťastlivca je pripravený exkluzívny darčekový box s najpálivejším čili na svete Carolina Reaper.

Posielajte SMSky, oplatí sa!

Aj v májovom BREAKu nájdete tradičnú SMS súťaž. Tento mesiac si môžete vybrať jednu z ôsmych cien, medzi ktorými sú napríklad 50€ poukážky od spoločností Bepon, Gant a Ozeta. Vyhrať môžete rovnako hodnotný poukaz do bratislavskej reštaurácie Liviano, či kozmetiku od FAnn parfumérie. Súťažíme tiež o pobyt vo vybranom hoteli TMR alebo o exkluzívny Grill Box od spoločnosti Chillimarket. Špecialitou tohto mesačnej SMS súťaže je jedinečný BREAK balíček.

Májový BREAK na titulke so sexi moderátorkou Simonou Leskovskou je stále v predaji! Nenechajte si ujsť súťaže o hodnotné ceny a kopec perfektného čítania.

Mohlo by vás zaujímať:
Predstavujeme víťazov aprílovej SMS súťaže s Wine Expert